Πτώση Phantom: Κατέρρευσε η σύντροφος του σμηναγού την ώρα της ταφής του

Γρανίτης Νευροκόπι Δράμας κηδεία Ευστάθιου Τσιτλακίδη πιλότου Phantom

Στα χέρια της κρατούσε φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της

Στο Γρανίτη Δράμας πραγματοποιήθηκε σήμερα (3/2) η κηδεία του Ευστάθιου Τσιτλακίδη, του σμηναγού, που έχασε τη ζωή του στην πτώση του Phantom στην Ανδραβίδα.

Πρόσωπα σκυθρωπά και δακρυσμένα μάτια συνέθεταν το σκηνικό στο τελευταίο αντίο προς τον Ευστάθιο Τσιτλακίδη με την σύντροφό του να μην μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Μάλιστα δεν άντεξε και κατέρρευσε πάνω από τον τάφο του με τους ανθρώπους που την συνόδευαν να της προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε ασθενοφόρο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η σύντροφος του Ευστάθιου Τσιτλακίδη έφτασε στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Νευροκοπίου υποβασταζόμενη και κρατώντας μία κοινή φωτογραφία με τον αρραβωνιαστικό της.

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Λυγγερίδης: Συγκλονίζει η αδελφή του αστυνομικού - «Καιγόταν ζωντανός και τα επεισόδια συνεχίζονταν» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Για τον ήρωά μου, καλό ταξίδι… Η Μαρία σου». Αυτά ήταν τα λόγια που γράφτηκαν στο στεφάνι με το οποίο θέλησε η νεαρή γυναίκα να αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της με τον οποίο σε λίγους μήνες θα παντρευόταν.

Να σημειωθεί ότι και μέσα στην εκκλησία υπήρξαν λιποθυμίες και κλήθηκε γιατρός.

Πηγή: newsit.gr

Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI