Πτώση Phantom: Σε τραγική κατάσταση οι συγγενείς του Μάριου Τουρούτσικα – «Δεν θα τον αντικαταστήσει κανείς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Phantom

Θρήνος για τους νεαρούς που “έφυγαν” νωρίς

Συγκλονιστικές στιγμές περνάνε τα συγγενικά πρόσωπα του Μάριου Τουρούτσικα και του Στάθη Τσιτλακίδη που έχασαν την ζωή τους όταν το αεροσκάφος F-4 Phantom έπεσε στη θαλάσσια περιοχή στα νότια της Ανδραβίδας.

Μιλώντας στο MEGA και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Νίκος Σώζιος, ο θείος του άτυχου υποσμηναγού και η θεία του, Βασιλική Φατούρου, μίλησαν για το ήθος και τον χαρακτήρα του άτυχου Μάριου Τουρούτσικα.

Δείτε επίσης: Πτώση Phantom: Θρήνος για τον χαμό του 31χρονου σμηναγού – Πως έγινε η ταυτοποίηση

«Ήταν ένας άγγελος. Είχε ήθος, αξίες, όραμα, είχε να κάνει πολλά πράγματα και έφυγε πάρα πολύ νωρίς. Αγαπούσε πάρα πολύ την δουλειά του και μιλούσε συνέχεια για αυτήν».

Η Βασιλική Φατούρου, η θεία του 29χρονου, συγκινημένη και χωρίς να μπορεί να πει πολλά, ανέφερε:

«Δεν υπάρχουν λόγια. Μας λείπει πολύ. Ήταν ένα εξαίρετο παιδί, είχε τις καλύτερες σχέσεις με όλη την οικογένεια».

«Μόνο στην κηδεία θα πάω, δεν μπορώ να τον δω παραμορφωμένο»

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα που εντοπίστηκε νεκρός μετά την συντριβή του Phantom-F4 στην Ανδραβίδα.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στην ΕΡΤ δεν θα μπορούσε να πάει για αναγνώριση της σορού του παιδιού του, σημειώνοντας πως θα πάει μόνο στην κηδεία και στον τάφο.

Δείτε επίσης: Πτώση Phantom: Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού υποσμηναγού – “Μπορώ να πάω να κάνω αναγνώριση του παιδιού μου; “

«Μόνο στην κηδεία θα πάω αύριο και στον τάφο. Μπορώ να πάω να κάνω αναγνώριση του παιδιού μου;», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Εγώ τον είδα σε άριστη κατάσταση. Θα πάω να δω το παιδί μου παραμορφωμένο; Να το θυμάμαι έτσι;»

Ο κ. Τουρούτσικας είπε ότι οι αρχές του πήραν DNA ώστε να γίνει η αναγνώριση. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι δεν του αρέσει η λέξη «ήρωας» που προβάλουν τα μέσα ενημέρωσης.

«Δεν μου αρέσει η λέξη ήρωας, δηλαδή η ηρωοποίηση που προβάλετε για το παιδί μου. Ήταν ταπεινό παιδί. Δεν έλεγε καν ότι ήταν πιλότος. Το παιδί μου δεν σκοτώθηκε στον πόλεμο. Σκοτώθηκε σε μια άσκηση σε συνθήκες πόλεμου», σημείωσε.

Πηγή: megatv.com