Πτώση Phantom: Συγκινητικό βίντεο με τον Ευστάθιο Τσιτλακίδη να χορεύει ζεμπέκικο

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο του 31χρονου Ευστάθιου Τσιτλακίδη, στο οποίο χορεύει ζεμπέκικο και προκαλεί πολύ συγκίνηση.

Λίγο πριν από το ύστατο χαίρε στον σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη, που έφυγε σε ηλικία μόλις 31 ετών από τη ζωή λόγω της συντριβής του Phantom, τη Δευτέρα, τα μηνύματα αποχαιρετισμού από φίλους και συγγενείς αποτυπώνουν το κλίμα οδύνης που επικρατεί.

Φίλος του άτυχου νεαρού, θέλοντας να τον αποχαιρετήσει, ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί, τότε που χόρευε ζεϊμπέκικο.

Δείτε επίσης: Πτώση Phantom: Στην κηδεία του Ευστάθιου Τσιτλακίδη αύριο (3/2) ο Μητσοτάκης

Η κηδεία του Ευστάθιου Τσιτλακίδη θα τελεστεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, στο Νευροκόπι Δράμας, απ’ όπου κατάγεται ο 31χρονος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το «παρών» θα δώσουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

«Περνούσαν τα αεροπλάνα και πάντα χαιρετούσαμε»

«Ο Στάθης μεγάλωσε εδώ και πήγαινε μαζί με το γιο μου στο σχολείο. Όλοι έχουν στεναχωρηθεί είναι ένα μεγάλο σοκ για όλη την Ελλάδα. Αυτά τα παιδιά είναι όλης της Ελλάδος, όχι μόνο του πατέρα και της μάνας. Περνούσαν τα αεροπλάνα και πάντα χαιρετούσαμε», ανέφερε κάτοικος της περιοχής του Νευροκοπίου.

«Μονό τιμή σε αυτούς τους ανθρώπους. Όταν περνούσαν μαχητικά αεροπλάνα πάνω από το χωριό, ανατριχίλα, βγαίναμε και χαιρετούσαμε», ανέφερε άλλος κάτοικος.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ για τον θάνατο του κυβερνήτη:

“Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023, ολοκληρώθηκαν οι επιχειρήσεις έρευνας – διάσωσης για τον εντοπισμό και του κυβερνήτη του αεροσκάφους F-4E Phantom II, Σμηναγού (Ι) Ευστάθιου Τσιτλακίδη, 31 ετών, που ακολούθησαν το αεροπορικό δυστύχημα της 30ης Ιανουαρίου 2023, 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου της Ανδραβίδας.

Η συγκέντρωση και η ανάλυση των ευρημάτων, επιβεβαίωσαν τον θάνατό του.

Σμήναρχος (Ι) Σωτήριος Μαγκώτσιος

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ”.

Πηγή: megatv.com