Πτώση Phantom: Συντετριμμένος ο συνάδελφος του σμηναγού που θα γινόταν κουμπάρος του

Phantom κηδεία

Μετέφερε το ξίφος και το πηλήκιο του

Στον Γρανίτη Δράμας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου η κηδεία του Ευστάθιου Τσιτλακίδη που έχασε την ζωή του στην μοιραία πτήση του Phantom που συνετρίβη στην Ανδραβίδα.

Συντετριμμένοι έφτασαν λίγο μετά τις 9:30 το πρωί, στην Εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Νευροκόπι Δράμας, οι γονείς του 31χρονου πιλότου και λίγες ώρες αργότερα έφτασε το φέρετρό του καλυμμένο με την ελληνική σημαία.

Μπροστά βρισκόταν ο φίλος και συνάδελφός του ο οποίος επρόκειτο να τον παντρέψει με την αγαπημένη του Μαρίας. Ο φίλος του Ευστάθιου Τσιτλακίδη περπατούσε μπροστά από το φέρετρο κρατώντας στα χέρια του το πηλήκιο και το ξίφος του 31χρονου σμηναγού κουμπάρου του και με δυσκολία προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Συντετριμμένη και η σύντροφός του

Στις 10 το πρωί έφτασε στην Εκκλησία των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Νευροκόπι η σύντροφος του Ευστάθιου Τσιτλακίδη, Μαρία, για το τελευταίο αντίο στον σμηναγό – κυβερνήτη του μαχητικού Phantom F-4 που συνετρίβη 25 ναυτικά μίλια νότια της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας.

Διαβάστε επίσης  Γρεβενά: Θρήνος στην κηδεία του 31χρονου αστυνομικού που καταπλακώθηκε από κτίριο στο Πασαλιμάνι (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Η συντετριμμένη κοπέλα έφτασε στον ναό όπου θα πραγματοποιηθεί η κηδεία στις 12, κρατώντας τη φωτογραφία του αγαπημένου της στα χέρια.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του άτυχου πιλότου αποφάσισε κατά τη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας να προσφερθούν 1000 τριαντάφυλλα και 1000 κουφέτα σε όσους έρθουν για να αποχαιρετήσουν τον Στάθη Τσιτλακίδη, καθώς η Μαρία και ο Στάθης ετοιμάζονταν να παντρευτούν.

Πηγή: prototothema.gr