Ραφήνα: Ποια είναι τα σενάρια για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 42χρονου

αστυνομικός ξυλοδαρμός

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας

Έρευνες προκειμένου να ανακαλύψουν τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ο 42χρονος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε μπαρ στη Ραφήνα αναζητούν οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο 42χρονος βρισκόταν στο μπαρ στην Ραφήνα και κάποια πήγε στην τουαλέτα. Εκεί φέρεται να υπήρξε μια μικρή ένταση (πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε παρεξήγηση για τη σειρά) και αμέσως μετά επέστρεψε στο σημείο που ήταν η παρέα του. Στη συνέχεια η ένταση μεταφέρθηκε και εκεί που καθόταν με την παρέα του, και πιο μετά οι δράστες του την έστησαν έξω από το μπαρ.

Ωστόσο τώρα έρχεται να προστεθεί και ένα δεύτερο σενάριο. Και αυτό λέει πως o 42χρονος ήταν στο μπαρ μαζί με την κοπέλα του, την οποία οι 5 δράστες παρενόχλησαν.

Ο 42χρονος την υπερασπίστηκε και υπήρξε ένταση. Σε κάθε περίπτωση, οι «μάγκες» επιτέθηκαν στον 42χρονο έξω από το μπαρ, και όπως όλα δείχνουν τον ξυλοκόπησαν με σιδερογροθιές, σκοτώνοντάς τον.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Εταιρεία έριχνε για μήνες ανεξέλεγκτα υγρά απόβλητα σε χωράφια

Οι δράστες είναι γνωστά «μπουμπούκια» αφού είναι γνώριμοι στις αρχές από άλλες υποθέσεις.

Δεν αποκλείεται ακόμα και σήμερα πάντως να γίνουν προσαγωγές.

Φίλος του 42χρονου έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση κάνει λόγο για τους «μάγκες», που ήθελαν να το παίξουν «άντρες και αρσενικά», και που για το τίποτα χτύπησαν βάναυσα τον 42χρονο.