Ραφήνα: Στη φυλακή ο 48χρονος που προσπάθησε να αρπάξει 13χρονη

Την είχε ενοχλήσει και πριν ένα μήνα

Στη φυλακή θα παραμείνει ο 48χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 13χρονης στη Ραφήνα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, καθώς προσπάθησε να την επιβιβάσει με το ζόρι στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως το επίμαχο βράδυ ήταν μεν στην περιοχή και θυμάται πως είδε στο δρόμο ένα κορίτσι, αλλά δεν προσπάθησε να το βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του. Μέσω των δικηγόρων του ζήτησε μάλιστα από τον ανακριτή το υλικό από τις κάμερες των καταστημάτων στο δρόμο που καταγγέλλεται ότι επιχείρησε να αρπάξει την 13χρονη από το οποίο ισχυρίζεται πως θα αποδειχθεί ότι δεν ισχύουν όσα κατήγγειλε το ίδιο το κορίτσι.

Την είχε ενοχλήσει και πριν ένα μήνα

Ο άνδρας που συνελήφθη και κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής της ανήλικης, φαίνεται πως είχε βάλει στο μάτι τη 13χρονη μαθήτρια από τη Ραφήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από περίπου ένα μήνα είχε «ενοχλήσει» ξανά το κοριτσάκι –και πάλι την ώρα που έκανε ποδήλατο- κάτι που είπε και στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ραφήνας η 13χρονη μαθήτρια.

Όπως κατέθεσε η ανήλικη, καθώς επέστρεφε με το ποδήλατο στο σπίτι το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, αντιλήφθηκε ένα λευκό όχημα να την παρακολουθεί και τον οδηγό να της λέει: «Γεια σου κούκλα, θες να σε πάω κάπου;» και μετά την άρνηση της ανήλικης να της φωνάζει επιτακτικά: «Μπες μέσα τώρα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *