Ρέθυμνο: 15χρονη μεθυσμένη μαθήτρια κατέρρευσε στην αυλή σχολείου υπό κατάληψη

σχολεία σχολείο Θεσσαλονίκη Λύκεια

Πήρε εξιτήριο χθες (03/10) και η κατάσταση της έχει πια ομαλοποιηθεί

Κατέρρευσε στην αυλή του υπό κατάληψη σχολείου της μια 15χρονη μαθήτρια από το Ρέθυμνο, η οποία είχε καταναλώσει υπερβολική ποσότητα αλκοόλ.

Ρέθυμνο: Το κορίτσι που έχασε τις αισθήσεις της μεταφέρθηκε άρον – άρον το βράδυ της Παρασκευής (01/10) στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν σε κατάσταση πλήρους μέθης. Η ανήλικη έμεινε για ένα ολόκληρο 24ωρο στο νοσοκομείο από το οποίο πήρε εξιτήριο χθες Κυριακή και πλέον η κατάσταση της υγείας της έχει ομαλοποιηθεί.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η υπόθεση αυτή που έχει εκ νέου θορυβήσει την σχολική κοινότητα και διερευνάται με την δέουσα προσοχή από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μαθητές που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα μέσα στο υπό κατάληψη σχολείο τους, είχαν φροντίσει από νωρίς να προμηθευτούν από κοντινό κατάστημα αρκετά μπουκάλια αλκοόλ.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί άμεσα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος καλείται να λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για το γεγονός ότι προμήθευσε ανήλικους με αλκοόλ, παρά το ότι αυτό απαγορεύεται.

Διαβάστε επίσης  Κυψέλη: 19χρονος εισέβαλε με μαχαίρι σε σχολείο και τραυμάτισε διευθυντή και μαθητή

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *