Ροδόπη: Ζητούν τεστ σε όλους τους Αστυνομικούς

Χίο Θεσσαλονίκη αστυνομία προσαγωγές Ξάνθη Διαβατά Καλοχώρι Καμίνια Ευκαρπία Καλύβια Χαριλάου

Με σχετική ανακοίνωση

Με κοινή ανακοίνωσή τους οι συνδικαλιστικές παρατάξεις Ε.Α.Κ.Α. και Ε.Κ.Α. στη Ροδόπη ζητούν τη διενέργεια τεστ για την covid-19 σε όλους τους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρουν, «τα περίπου 50 με 60 μοριακά τεστ που ήρθε να κάνει ο Ε.Ο.Δ.Υ. στο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου στη Ροδόπη κατά το διήμερο 29 και 30 Οκτωβρίου, η Διοίκηση της Δ.Α. Ροδόπης επέλεξε να τα εξαντλήσει στην εξέταση όλου του προσωπικού του Επιτελείου της και κάποιων πολύ ελαχίστων συναδέλφων άλλων μάχιμων Υπηρεσιών, σταματώντας δυστυχώς ως εκεί το ενδιαφέρον της για τους υπόλοιπους συναδέλφους που υπηρετούν σε Υπηρεσίες που υπάγονται διοικητικά σε αυτή, είτε

«συνιστώντας» σε αυτούς να υποβληθούν σε τεστ με δικές τους δαπάνες σε ιδιωτικά εργαστήρια, είτε «συμβουλεύοντας» τους να στηθούν στις ουρές που δημιουργούνται έξω από τα σημεία που γίνονται κατά περιόδους τα μαζικά rapid test του Ε.Ο.Δ.Υ. για τον γενικό πληθυσμό του νομού Ροδόπης και να ενημερώσουν σχετικά τις Υπηρεσίες τους».

Απαιτούν από τη Διοίκηση της Δ..Α. Ροδόπης να «πάψει την κατηγοριοποίηση των αστυνομικών που υπηρετούν στις Υπηρεσίες δικαιοδοσίας της και αναμένουμε την ανάλογη μέριμνα που ορθώς επέδειξε για το Επιτελείο της, να την επεκτείνει απολύτως άμεσα για όλους τους συναδέλφους μας».

Διαβάστε επίσης
Κορονοϊός: Μόλις πέντε πρόστιμα για τα μέτρα στη χώρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.