Ρόδος: Αφέθηκε ελεύθερος ο 30χρονος που κατηγορείται για βιασμό – Τι λέει η πλευρά της 21χρονης (ΒΙΝΤΕΟ)

βιασμός

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της 21χρονης

Σοκαρίστηκες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 21χρονης τουρίστριας στην Ρόδο από γνωστό μοντέλο. Παρ’ όλα αυτά ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Η 21χρονη Αγγλίδα μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την αποφυλάκιση του 30χρονου μοντέλου μετά την καταγγελία βιασμού της στην Ρόδο.

«Ήρθα στην Ελλάδα για να διασκεδάσω για την αποφοίτησή μου, από το πανεπιστήμιο με τις φίλες μου. Αυτό που μου συνέβη, να μην συμβεί ποτέ σε καμία γυναίκα, δεν ξέρω πώς να νιώσω γι’ αυτό, και ήθελα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Θέλω μόνο για να δικαιωθώ, δεν ζητώ τίποτα από τον κατηγορούμενο.

Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ότι θα έβγαινα με τις φίλες μου και ότι θα τραυματιζόταν όλη μου η ζωή. Άλλο το φλερτ, άλλο ο έρωτας και άλλο το βίαιο σεξ», ανέφερε αρχικά.

«Αυτό που πρέπει να τονισθεί είναι: ότι υπάρχει βιασμός ακόμα και στην περίπτωση του αιφνιδιασμού και δεν αντιστάθηκα καθόλου στην σωματική βία του δράστη», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος της 21χρονης, Ιωάννης Κοκκινογένης τόνισε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» για την έκβαση της υπόθεσης.

«Αυτό που πρέπει να επισημάνω, μετά την απολογία του κατηγορουμένου, είναι ότι υπάρχει βιασμός σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και στην περίπτωση του βιασμού λόγω αιφνιδιασμού ή σε περίπτωση που το θύμα λόγω φόβου συνεπειών προβολής αντίστασης, θεώρησε ανέφικτη το να αντισταθεί στον δράστη.

Μου προκαλεί εντύπωση ότι μία γυναίκα δεν αρκεί πλέον να μην θέλει και να πει όχι, αλλά με βάση τους ισχυρισμούς του κατηγορούμενου να πρέπει να αποδείξει ότι το κορμί της βιάστηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε ικανοποιημένοι με την έκβαση της διαδικασίας, ο κατηγορούμενος έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και όχι απλώς ελεύθερος. Η ιατροδικαστική εξέταση παραγγέλθηκε μόνο για την πράξη του βιασμού και όχι για την απόπειρα αυτοκτονίας».

Διαβάστε επίσης  Οδηγός λεωφορείου κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 53χρονη γυναίκα 

Τί απαντά το μοντέλο

Ο 30χρονος στις δηλώσεις του στο «Χαμογέλα και Πάλι!» τόνισε την αθωότητά του.

Για το πώς αισθάνεται για την αποφυλακισή του είπε πως, « Είμαι χαρούμενος και δικαιωμένος με το αποτέλεσμα.

Είμαι ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια, η οποία στο τέλος θα λάμψει. Η απάντησή μου είναι ότι, εφόσον ο δικαστής έκρινε ότι πρέπει να αφεθώ ελεύθερος, αυτό είναι καθησυχαστικό.

Ο δικαστής και ο Εισαγγελέας, έδειξαν ότι με πίστεψαν αρκετά. Τα στοιχεία είναι υπέρ μου και αυτή είναι η αλήθεια. Αισθάνομαι δικαιωμένος γιατί με άφησαν να βγω έξω».

«Δεν μίλησα με την κοπέλα, δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν είναι απαραίτητο να δίνω το παρών σε κάποιο αστυνομικό τμήμα.

Η ζωή μου δεν θα αλλάξει για ένα γεγονός το οποίο, είναι λάθος. Να τώρα αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ετοιμάζομαι να πάω για δουλειά.

Η μητέρα μου είναι μία χαρά, με πήρε μία αγκαλιά. Ξέρει τί παιδί έχει κάνει και πόσο περήφανη είναι για μένα.

Όταν σε έναν άνθρωπο του κολλάνε μία ρετσινιά, αυτό μπορεί να του καταστρέψει τη ζωή», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο.

«Είναι λογικό να μου δημιουργήσει ψυχολογικό πρόβλημα αυτό. Θα πρέπει να ζήσω με αυτό», κατέληξε.

Πηγή: megatv.com