Ρόδος: “Εωλες οι κατηγορίες” λέει ο δικηγόρος του μοντέλου που συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό

συλλήψεις, σύλληψη, Αγρίνιο, 20χρονος

Τι υποστηρίζει η 21χρονη

Σοκάρει η είδηση ότι γνωστό μοντέλο συνελήφθη από αστυνομικούς στη Ρόδο μετά από καταγγελία Αγγλίδας τουρίστριας για βιασμό.

Ο δικηγόρος του 30χρονου, Στέλιος Αλεξανδρής μιλώντας στον ALPHA, είπε ότι «δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα έχει πει η συγκεκριμένη κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν και ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή, συναινετική, αλλά μέχρι εκεί».

Όπως είπε ο ίδιος, «περιμένουμε την ιατροδικαστική έκθεση, η οποία θα αποδείξει τα όσα λέει ο εντολέας μου. Δηλαδή ότι υπήρξε συναινετική επαφή μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω. Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της κυρίας αλλά μια πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την ανάκριση, αν αφεθεί ελεύθερος».

Σε σχόλιο ότι η 21χρονη είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας της Βρετανίας άρα δεν διαφαίνεται κάποιο οικονομικό κίνητρο πίσω από την καταγγελία, ο κ. Αλεξανδρής απάντησε ότι «εγώ δεν μίλησα για κίνητρο οικονομικό. Άρα δεν θα ήθελα να με συνδέσουν με κάτι τέτοιο. Το να μπω εγώ στην ψυχολογία ενός ανθρώπου στις διακοπές και να προσπαθήσω να μαντέψω γιατί το έχει κάνει δεν είναι δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι ο εντολέας μου είναι αθώος. Αυτό θα κάνω».

Κλείνοντας ο κ. Αλεξανδρής υποστήριξε ότι ο εντολέας του είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, με πανεπιστημιακό πτυχίο και ιδιαίτερη κουλτούρα που στα 30 του δεν έχει να αποδείξει κάτι.

«Θεωρώ ότι οι κατηγορίες εναντίον του είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχθούν όλα στο δικαστήριο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πώς έγινε η γνωριμία τους

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, o 30χρονος, ο οποίος εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου, γνώρισε την 21χρονη στο κατάστημα.

Στη συνέχεια της πρότεινε κι εκείνη δέχτηκε, να διασκεδάσουν μαζί σε άλλο νυχτερινό κέντρο και φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου σύμφωνα με την καταγγέλλουσα την βίασε. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, ήρθαν σε ερωτική επαφή με την συναίνεσή της.

Το γνωστό μοντέλο θα οδηγηθεί σήμερα στην Εισαγγελέα υπηρεσίας.