Ρόδος: Το πατάρι του μπαρ έκρυβε το “ροζ μυστικό”

Ρόδος: Οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση, ένας Έλληνας και τρεις αλλοδαποί θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κω στις αρχές Νοεμβρίου.

Η υπόθεση είχε εξιχνιαστεί, πριν από έξι χρόνια (Μάρτιο του 2015), έπειτα από διεξοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Σύμφωνα με όσα είχε ανακοινώσει η αστυνομία, σε συντονισμένη επιχείρηση που είχε πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της 19ης Μαρτίου 2015, συνελήφθησαν πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και ο υπεύθυνος του νυχτερινού καταστήματος διασκέδασης, στο οποίο εντοπίστηκε «κρυφός» οίκος ανοχής.

Συγκεκριμένα, είχαν συλληφθεί, ένας 36χρονος υπήκοος Αλβανίας, μια 28χρονη υπήκοος Ουκρανίας και δυο γυναίκες υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 23 και 25 ετών (τότε ήταν 17 και 19 ετών), κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, της παράνομης λειτουργίας και εργασίας χωρίς πιστοποιητικά υγείας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επίσης, είχε συλληφθεί και η μητέρα της – τότε -17χρονης για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ αναζητούνταν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Σημειώνεται ότι το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος λειτουργούσε στην περιοχή «Φαληράκι» Ρόδου, με υπεύθυνο τον 36χρονο Αλβανό. Στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος Αλβανός, ενεργώντας κατ’ εντολήν ιδιοκτήτη της επιχείρησης, εξωθούσε στην πορνεία και διευκόλυνε τις δύο Βουλγάρες σερβιτόρες του καταστήματος να εκδίδονται έναντι προκαθορισμένης αμοιβής.

Κατά την επιτόπια έρευνα και έλεγχο που έγινε στο κατάστημα, εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο που χρησιμοποιούσαν ως χώρο ερωτικών συνευρέσεων των εκδιδόμενων γυναικών-σερβιτόρων.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 40χρονος κακοποιούσε τη σύντροφό του και την απειλούσε με revenge porn

Επίσης, από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε ότι την τελευταία εβδομάδα πριν από την εξιχνίαση της υπόθεσης, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, με τη διαμεσολάβηση τρίτου προσώπου, τα στοιχεία του οποίου τέθηκαν υπό διερεύνηση, φέρεται να κανόνισε ερωτικά ραντεβού της 17χρονης σε σπίτι ηλικιωμένου πελάτη.

Το πατάρι στο μπαρ, ο πελάτης και η αμοιβή

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η οποία σχηματίστηκε, στον όροφο πάνω από το μπαρ που λειτουργούσε στο Φαληράκι της Ρόδου, είχε στηθεί ένας οίκος ανοχής, στον οποίο συνευρίσκονταν ερωτικά οι δύο σερβιτόρες με τους πελάτες.

Το ποσό ήταν προκαθορισμένο: 100 ευρώ τα οποία εισέπραττε απευθείας ο 36χρονος Αλβανός που ήταν ο υπεύθυνος για τη λειτουργία του καταστήματος. Από αυτά, τα 50 ευρώ κατέληγαν στις εκδιδόμενες κοπέλες και τα υπόλοιπα 50 ευρώ στον Αλβανό. Στην υπόθεση εμπλέκεται και μια 17χρονη, με την οποία ζητούσε να συνευρίσκεται ερωτικά στο σπίτι του ένας 70χρονος.

Από τα στοιχεία φαίνεται ότι είχε συνευρεθεί μαζί της τουλάχιστον τρεις φορές.

Οι διώξεις και η παραπομπή στη δικαιοσύνη

Μετά τις συλλήψεις, οι εμπλεκόμενοι είχαν προσαχθεί ενώπιον της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου η οποία και διαχώρισε την υπόθεση ως προς τα αδικήματα της λειτουργίας του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια και της παράνομης εργασίας παραπέμποντας έτσι τους κατηγορουμένους σε τακτική δικάσιμο.

Σε ό,τι αφορά το αδίκημα της μαστροπείας, η τότε προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ρόδου, είχε ζητήσει τη διενέργεια πρόσθετης έρευνας από τις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες και ως εκ τούτου οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική έρευνα.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *