Ρόδος: Στα χέρια των αρχών βίντεο με την 44χρονη από κάμερες ασφαλείας

Ρόδος εξαφάνιση

Συνεχίζονται ακάθεκτες οι έρευνες

Νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της 44χρονης Ευθυμίου Ελένης, στη Ρόδο, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 44χρονης. Η Ρόδος παρακολουθεί την πορεία των ερευνών και μαζί τις εκκλήσεις που κάνουν οι δικοί της άνθρωποι…

Οι μέρες περνούν και η αγωνία για την εξαφάνιση της 44χρονης κορυφώνεται. Η Ρόδος ψάχνει απαντήσεις στο θρίλερ που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρχές της εβδομάδας. Όταν τα ίχνη της μητέρας χάθηκαν μυστηριωδώς και το αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε σε ρέμα. Η ίδια δεν ήταν μέσα σε αυτό κατά την πτώση. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση και βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τους στενούς συγγενείς της, συνεχίζουν να επεξεργάζονται μια σειρά από εικόνες που δείχνουν ορισμένες από τις κινήσεις που έκανε η γυναίκα την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Mε την λήψη καταθέσεων από οικεία της πρόσωπα και με την υποβολή αιτήματος για άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών της συνδιαλέξεων και συγκεκριμένα του κινητού της τηλεφώνου, συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 44χρονης μητέρας Ελένης Ευθυμίου, που αγνοείται στη Ρόδο από το πρωί της Δευτέρας.

Χθες Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και του Α.Τ. Αρχαγγέλου συνέχισαν να επεξεργάζονται βίντεο από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή του Αρχαγγέλου και της Μαλώνας και διαπίστωσαν, ότι η 44χρονη μπήκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο ησυχαστήριο του Αγίου Παϊσίου στον Αρχάγγελο και αναχώρησε από το σημείο μια ώρα μετά.

Διαβάστε επίσης: Ρόδος: Αποκαλυπτικός ο πατέρας της 44χρονη που αγνοείται – «Είχε μπλέξει με έναν που κάνει τον παπά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Προέκυψε εξάλλου από καταθέσεις ότι η 44χρονη συνομιλούσε μετά την αναχώρησή της από το σημείο στο κινητό της τηλέφωνο και ότι το στίγμα του χάθηκε αργότερα. Ένας βοσκός κατέθεσε ότι την περασμένη Δευτέρα -ημέρα κατά την οποία χάθηκαν τα ίχνη της – περίπου στις 15:30 στην περιοχή «Λιβάδια», μεταξύ Αρχαγγέλου και Μαλώνας, η αγνοούμενη μητέρα του ζήτησε πληροφορίες για τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή.

Στη συνέχεια, η 44χρονη φαίνεται πως κατευθύνθηκε με το αυτοκίνητό της σε άλλο μοναστήρι, του Αγίου Νεκταρίου που βρίσκεται στην περιοχή «Νιόγλια» όπου εντοπίστηκε και το αυτοκίνητό της, χωρίς όμως κανένα ίχνος της ίδιας.

Τα σενάρια που εξετάζονται από την ΕΛ.ΑΣ. είναι δύο: Το όχημα να έχει σπρωχτεί στο ρέμα και να έχει ντελαπάρει καθώς δεν φαίνονται πουθενά ίχνη που να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι υπήρξε είτε ατύχημα, είτε έγκλημα στο συγκεκριμένο σημείο. Μάλιστα, συνεργείο της Σήμανσης συγκέντρωσε αποτυπώματα και DNA από το όχημα τα οποία και εξετάζονται.

Η δεύτερη σκέψη είναι να άφησε η 44χρονη το όχημα με ανασφάλιστο το χειρόφρενο στο σημείο και να κύλισε στο σημείο που φαίνεται στη φωτογραφία.

Ρόδος εξαφάνιση αυτοκίνητο

Είχε καταδικαστεί από τις αρχές στο παρελθόν

Η βαθιά θρησκευόμενη γυναίκα είχε στο πρόσφατο παρελθόν και περιπέτεια με τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές και είχε καταδικαστεί τον Μάρτιο του 2022 σε ποινή φυλάκισης 14 μηνών και χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου για παράβαση του νόμου περί υποχρεωτικής φοίτησης στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό σχολείο και στο γυμνάσιο.

Την 8η Μαρτίου 2022 παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου για να εξεταστεί ως ύποπτη για κατηγορούμενη στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης για τυχόν τέλεση του προαναφερόμενου αδικήματος μετά από αναφορά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου.

Στο πλαίσιο της εξέτασής της ανέφερε ότι δεν αρνήθηκε την αποστολή του παιδιού της στο σχολείο και δη στο νηπιαγωγείο και ότι ο μόνος λόγος που δεν πηγαίνει είναι επειδή δεν δέχεται την μάσκα. Με εντολή της Εισαγγελέως Υπηρεσίας συνελήφθη και απολογήθηκε.

Ισχυρίστηκε ότι το παιδί έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να φορέσει τη μάσκα και για τον λόγο αυτό δεν πάει στο σχολείο.

Πρόσθεσε εξάλλου αν τα μαθήματα γινόταν διαδικτυακά ή χωρίς μάσκα θα τα παρακολουθούσε. Τόνισε επιπλέον ότι η ίδια φοράει μάσκα και εργάζεται σε κατάστημα κάνοντας ράπιντ τέστ.

Πηγή: dimokratiki.gr