Ρόδος: Ξέσπασε ο παππούς της 8χρονης – «Η γυναίκα αυτή ψεύδεται, θα έκανε τα πάντα για τα λεφτά»

kakopoiisi aniliko aniliki paidi

Τόνισε πως σκοπός της γυναίκας ήταν να εξαπατήσει και να πάρει χρήματα

Η υπόθεση της κακοποίησης της 8χρονης από την Ρόδο έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την χώρα και ο παππούς της ανήλικης ξέσπασε κατά της θείας που ξεκίνησε να αλλάζει τα δεδομένα της ομολογίας της.

Ρόδος: Όπως είπε χαρακτηριστικά ο παππούς, «η γυναίκα αυτή ψεύδεται. Όλα ψέματα είναι. Και όποιος αμφισβητεί κάτι, ας ρωτήσει τα παιδιά της. Όταν φύγαμε εγώ, η κόρη μου και η εγγονή μου για ψώνια και την αφήσαμε με τα παιδιά, είπε ότι ήρθε αργότερα, ενώ ήταν εκεί από το πρωί».

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ρώτησα την κόρη μου πού άφησες τα παιδιά και μου απάντησε. Και όταν τη ρώτησα πώς τους εμπιστεύεσαι, απάντησε ότι είναι καλοί άνθρωποι, δουλεύουν στα νεκροταφεία».

Ο παππούς συνέχισε λέγοντας ότι «από τότε που γέννησε η κόρη μου, έπειτα από δύο εβδομάδες ερχόταν η συγκεκριμένη κυρία και ο σύντροφός της. Εγώ δεν ήξερα ότι ήταν ζητιάνοι, αλλά χρήστες ουσιών. Ας ρωτήσουν τα παιδιά της που τα έστειλαν στα Ιδρύματα. Ερχόταν πολλές φορές και για πολλές ώρες στο σπίτι».

Διαβάστε επίσης
Αννα Μαρία Βέλλη: «Εφαγα ξύλο, κεφάλι στο πάτωμα και δεν ήθελα να με δω στον καθρέφτη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο παππούς της 8χρονης αναφερόμενος στους ισχυρισμούς της θείας ότι η κόρη του λέει ψέματα για να καλύψει κάποιον άλλον απάντησε: «ποιον να καλύψει η κόρη μου; Άσε, αυτή κάνει όνειρα. Ασυναρτησίες λέει… Ο σκοπός της ήταν να εξαπατήσει και να πάρει χρήματα. Είναι θέμα οικονομικό. Θα έκανε τα πάντα για τα λεφτά».

Ο ίδιος είπε ότι είδε τις εγγονούλες του μετά τη μεσολάβηση κοινωνικών λειτουργών. «Τα παιδιά έκλαιγαν. Όποιον συγγενή έβλεπαν, τον αγκάλιαζαν και έκλαιγαν. Τα παιδιά τα πληρώνουν όλα. Πήγα στον δάσκαλο της δεύτερης εγγονής μου και τον είδα σήμερα γιατί παίρνει απουσίες και είναι κρίμα. Πήγα να τις δικαιολογήσω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *