Ρόδος: Ξυπόλητη και με αφυδάτωση εντοπίστηκε η 44χρονη

αστυνομία Σέρρες Χαλκιδική

Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

Αίσιο τέλος μπήκε σήμερα (21/1) στην αναζήτηση της 44χρονης που αγνοούνταν από την Δευτέρα στη Ρόδο, καθώς εντοπίστηκε σώα.

Η Ρόδος στο επίκεντρο από το πρωί μετά το αίσιο τέλος στις έρευνες για την εξαφάνιση της 44χρονης μητέρας. Η γυναίκα παρέμενε αγνοούμενη για 5 μέρες. Πάνω που οι ελπίδες είχαν αρχίσει να αργοσβήνουν, εντοπίστηκε ζωντανή σε βουνό από έναν περιπατητή. Σε εκείνον η 44χρονη φώναξε το όνομά της και ο νεαρός δεν έχασε χρόνο. Κίνησε τις διαδικασίες και πολύ γρήγορα έφτασαν κοντά της διασώστες του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική» η γυναίκα ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και στα χείλη της είχε άσπρη ουσία που παραπέμπει σε αφυδάτωση. Ο περιπατητής ενημέρωσε αρχικά τηλεφωνικά ένα φίλο του στον Αρχάγγελο και εκείνος την αστυνομία. Ακολούθως απέστειλε φωτογραφία από το κινητό του, έγινε ταυτοποίηση και στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανότατα να εκτιμηθεί και ψυχιατρικώς η κατάσταση της.

Διαβάστε επίσης: Εντοπίστηκε ζωντανή η 44χρονη που είχε εξαφανιστεί στη Ρόδο

Ο αδελφός της 44χρονης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα και έτσι, όπως υπογράμμισε, μπαίνει τέλος σ΄ αυτήν την περιπέτεια, ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό της οικογένειας και βοήθησαν στον εντοπισμό της, όλα αυτά τα μερόνυχτα, ελέγχοντας σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή που πιθανόν να βρισκόταν.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: 40χρονος κακοποιούσε τη σύντροφό του και την απειλούσε με revenge porn

Η 44χρονη το πρωί της Δευτέρας είχε αναχωρήσει από το σπίτι της με το αυτοκίνητο της με κατεύθυνση το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου στ’ Ασγούρου, όπου άφησε το παιδί της. Το πρωί της Τρίτης το αυτοκίνητό της βρέθηκε από κάτοικο της Μαλώνας ντελαπαρισμένο σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή «Νιόγλια» που οδηγεί στο μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου.

Εν τω μεταξύ, από κάμερα ασφαλείας προκύπτει ότι η 44χρονη οδηγώντας το όχημά της, βγήκε από τη δημοτική κοινότητα Μαλώνας μέσα από παραδρόμους με κατεύθυνση προς τη δημοτική κοινότητα Μασάρων.

Όπως προκύπτει από τις εικόνες, ενώ περνάει από γεφυράκι στην έξοδο του χωριού, φέρεται να αλλάζει κατεύθυνση και αυτό είναι το τελευταίο στίγμα που έχουν οι αρχές στη διάθεσή τους από την 44χρονη.

Στις 15:55 της ίδιας ημέρας, αναχωρεί από την περιοχή «Στεγνά» όπου βρισκόταν, ο κτήτορας του μοναστηριού το οποίο είχε επισκεφθεί το μεσημέρι της Δευτέρας η 44χρονη μητέρα, το οποίο επισκεπτόταν τακτικά η ίδια και δεν είναι αναγνωρισμένο από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.

Η Ιερά Μητρόπολη Ρόδου έχει καταστήσει απολύτως σαφές ότι η φερόμενη ως Ιερά Μονή Οσίου Παϊσίου Αρχαγγέλου δεν αποτελεί Μονή της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου. Ο συγκεκριμένος ιερός ναός, όπως ξεκαθαρίζει η Μητρόπολη, αποτελεί κτίσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας και οικοδομήθηκε χωρίς να έχει δοθεί άδεια από την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου.