Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνήθηκε πως έκανε κακό στην Τζωρτζίνα και γύρισε στον Κορυδαλλό

Ολοκληρώθηκε η συμπληρωματική απολογία

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συμπληρωματική απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της Τζωρτζίνας.

Η 33χρονη μητέρα των τριών παιδιών της Πάτρας πέρασε το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου λίγο πριν τις 11 το πρωί προκειμένου να δώσει τη δική της εκδοχή για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν, τον Απρίλιο του 2021, στο Καραμανδάνειο όταν το παιδί υπέστη την ανακοπή που οδήγησε στην εγκεφαλοπάθεια.

Η νεαρή γυναίκα, φορώντας χειροπέδες και αλεξίσφαιρο γιλέκο, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, μετά την απολογία της ενώπιον της 18ης τακτικής ανακρίτριας, πήρε και πάλι το δρόμο για τη φυλακή καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει θέμα νέας προφυλάκισης αφού αφορά συμπληρωματική κατηγορία για την ίδια υπόθεση.

Αρνήθηκε τα πάντα η Πισπιρίγκου

Στο υπόμνημα της η κατηγορούμενη φέρεται να αρνήθηκε με κατηγορηματικό τρόπο ότι επιχείρησε να κάνει κακό στο παιδί της.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της Όθωνας Παπαδόπουλο κατά τη διάρκεια της απολογίας της έδωσε διευκρινίσεις και πολλές λεπτομέρειες για τη σειρά των γεγονότων αλλά και το χρόνο ειδοποίησης των γιατρών.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος «στις ερωτήσεις που της τέθηκαν η κατηγορούμενη απάντησε με τρόπο αναλυτικό, σαφή και ξεκάθαρο, δίνοντας διευκρινίσεις για το χρόνο των συμβάντων».

Κατά την υπεράσπιση, «δεν υπάρχουν ευθύνες των γιατρών στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, υπήρξε ένα καρδιολογικό πρόβλημα αναγόμενο σε παθολογικά αιτία. Η πράξη δεν περιλαμβάνεται με σαφή τρόπο στο κατηγορητήριο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την συμπληρωματική απολογία της 33χρονης ολοκληρώθηκε η ανάκριση και η δικογραφία πλέον επιστρέφει στον εισαγγελέα ο οποίος θα προτείνει προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Πηγή: newsbeast.gr