Ρούλα Πισπιρίγκου: Εκανε το μνημόσυνο της Τζωρτζίνας στον Κορυδαλλό

Δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου Ρούλα

Μετά από αυτό του Μάνου Δασκαλάκη

Σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 29 Ιανουαρίου είναι η επέτειος του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα και έτσι η μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου αποφάσισε να κάνει το μνημόσυνο του κοριτσιού στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» το μνημόσυνο της Τζωρτζίνας έγινε στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου, μετά από αίτημα της Ρούλας Πισπιρίγκου, παρουσία της αδερφής της Δήμητρας και της μητέρας της Ελένης.

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο συνήγορος της 34χρονης, Αλέξης Κούγιας. «Είναι αληθές, δεν καταλαβαίνω πώς διέρρευσε γιατί η κ. Πισπιρίγκου, όσο και το συγγενικό της περιβάλλον δεν επιθυμούσαν να διαρρεύσει, εν αντιθέσει με την επίσημη διαρροή από την πλευρά του συζύγου της. Πράγματι, την προηγούμενη Δευτέρα στο παρεκκλήσι των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, η κ. Πισπιρίγκου και το στενό συγγενικό της περιβάλλον, η μητέρα, η αδελφή, ο πατριός της έκαναν ένα μνημόσυνο στο κοριτσάκι. Ήταν πολύ συγκινητικό» δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε επίσης: Μάνος Δασκαλάκης: Εκανε το μνημόσυνο της Τζωρτζίνας υπό άκρα μυστικότητα σε μοναστήρι

Η κ. Πισπιρίγκου είχε αιτηθεί να πάει στην Πάτρα για το μνημόσυνο, αίτημα που δεν έγινε δεκτό. Επίσης το Σάββατο θα μεταβεί ιερέας από τον Μητροπολιτικό Ναό Νικαίας στο κελί της 34χρονης για να γίνει επιμνημόσυνη δέηση.

Πριν λίγες μέρες ο Μάνος Δασκαλάκης τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα σε γυναικείο μοναστήρι έξω από την Πάτρα.

Η οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη επέλεξε να κάνει το μνημόσυνο για τη Τζωρτζίνα το περασμένο Σαββατοκύριακο και όχι το επόμενο που συμπίπτει με τον έναν χρόνο από τον θάνατό της, προκειμένου «να μην υπάρξουν άβολες συναντήσεις με μέλη της οικογένειας της Ρούλας Πισπιρίγκου».

Για τον ίδιο λόγο επιλέχθηκε μοναστήρι για την τελετή και όχι ο τάφος του παιδιού. Επίσης, ο Μάνος Δασκαλάκης ήθελε να γίνει το μνημόσυνο το περασμένο Σάββατο, καθώς πλησιάζει η νέα δικάσιμος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της πρώτης κόρης τους, όπου πρώτος μάρτυρας είναι ο ίδιος.

«Αναγνώρισα τον Μάνο από την τηλεόραση. Ανατριχιάσαμε όλοι όταν καταλάβαμε ότι ήταν το μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα. Όσοι ήμασταν εκεί κάτσαμε πίσω – πίσω στην εκκλησία και προσευχηθήκαμε. Όλοι ανάψαμε ένα κεράκι και για τα τρία παιδιά», δήλωσε μια γυναίκα που βρέθηκε το Σάββατο στο μοναστήρι.

Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει αλλάξει πολύ, όπως δήλωσε πηγή από το περιβάλλον του και μετέδωσε «Το Πρωινό», καθώς οι φίλοι του τον βλέπουν πολύ λιγότερο ενώ θέλει να μεταφέρει και τα άλλα 2 παιδιά στον οικογενειακό του τάφο, μαζί με την Τζωρτζίνα.

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi