Ρούλα Πισπιρίγκου: Η συμπληρωματική κατάθεση της ιατροδικαστή Αγγελικής Τσιόλα για την Ιριδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Πισπιρίγκου Πάτρα

Βάζει «φωτιά» στην εκδίκαση της υπόθεσης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο και τον ξαφνικό θάνατο τριών παιδιών από την Πάτρα.

Η ιατριδοκαστής Αγγελική Τσιόλα εκλήθη κάτω από άκρα μυστικότητα για συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με το πόρισμά της για τον θάνατο της 6.5 μηνών Ίριδας.

Το «Χαμογέλα και Πάλι» εξασφάλισε αποκλειστικά την εν λόγω κατάθεση, η οποία βάζει «φωτιά» στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Τι ανέφερε η Αγγελική Τσιόλα

«Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα με την κατάθεσή της στις 20 Ιανουαρίου 2023, που πραγματοποιήθηκε μετά την απολογία της κατηγορουμένης, με βιβλιογραφική τεκμηρίωση καταρρίπτει όπως ισχυρίστηκε η ίδια, τον μηχανισμό και την αιτία θανάτου του βρέφους, όπως είχαν διατυπωθεί από τους ιατροδικαστές Καρακούκη – Καλόγρηα. Δηλαδή την ασφυξία με απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών».

Διαβάστε επίσης  Δίκη Πισπιρίγκου: Συγκλονίζει η κατάθεση του αναισθησιολόγου που επανέφερε την Τζωρτζίνα - "Δεν θα πεθάνεις, όχι κι εσύ"

«Σύμφωνα με την ίδια, με βιβλιογραφία την οποία, κανένας από τους δύο γνωμοδοτούντες αλλά ούτε και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, είχαν μπει στη διαδικασία να προσκομίσουν πριν απόδειξη των αίτιών, αλλά και του μηχανισμού θανάτου».

«Η αιτία θανάτου όπως έχει δοθεί στην τελική κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, είναι απροσδιόριστη».

Πηγή: megatv.com 

Πηγή φωτογραφίας: EUROKINISSI