Ρούλα Πισπιρίγκου: Με ποιον τρόπο προσπαθούσε να παραπλανήσει τους γιατρούς για τη Τζωρτζίνα

Καθημερινά έρχονται στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία προσπαθούσε να παραπλανήσει τους γιατρούς ότι η Τζωρτζίνα έπασχε από αρρυθμίες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, γιατρός από το Ωνάσειο κατέθεσε πως η 33χρονη προσπαθούσε να αποδείξει ότι η Τζωρτζίνα είχε καρδιολογικά προβλήματα παθολογικής φύσης.

Ο γιατρός διαπίστωσε ότι το τελευταίο επτάμηνο η 33χρονη είχε στείλει 180 σήματα στους γιατρούς για να αναδείξει το ζήτημα της αρρυθμίας της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα τη μοιραία ημέρα που η Τζωρτζίνα έφυγε από τη ζωή, στις 29 Ιανουαρίου 2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πάλι προσπαθήσει να μεταδώσει δεδομένα στις 14:00, την ώρα δηλαδή που συμπίπτει με τη χορήγηση της κεταμίνης.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 63χρονος για ασελγείς πράξεις στην 7χρονη ανιψιά του

Ο ίδιος γιατρός…

Επιπλέον, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε ότι, ο ίδιος γιατρός του νοσοκομείου Παίδων είχε κάνει ανάνηψη στην Τζωρτζίνα και στην Μαλένα.

Όταν η Μαλένα έπαθε ανακοπή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο Παίδων τον Απρίλιο του 2019 ο γιατρός έσπευσε να της κάνει ανάνηψη. Κατέβαλλε τιτάνιες προσπάθειες για να την σώσει, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Το σενάριο επαναλαμβάνεται και τον Ιανουάριο του 2022, όταν η Τζωρτζίνα παρουσίασε το μοιραίο επεισόδιο μετά τη χορήγηση της κεταμίνης από την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο ίδιος γιατρός έσπευσε να σώσει την 9χρονη, όμως το κορίτσι έφυγε από την ζωή.

Ο συγκεκριμένος γιατρός ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μία περίεργη συμπεριφορά που του κίνησε τις υποψίες.