Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες αποκαλύψεις – “Μάνο αγάπη μου έλα να με πάρεις από εδώ”

Ρούλα Πισπιρίγκου Πάτρα

“Είναι απαξιωτική με τις κρατούμενες”

Τι συμβαίνει στις φυλακές Κορυδαλλού που κρατείται Ρούλα Πισπιρίγκου; Νέες αποκαλύψεις έρχονται στη δημοσιότητα σχετικά με τον θάνατο των τριών παιδιών από την Πάτρα.

Οι συγκρατούμενες σύμφωνα με πληροφορίες ειρωνεύονται τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα και της φωνάζουν «Μάνο αγάπη μου έλα να με πάρεις από εδώ».

Η γυναίκα που αποφάσισε να μιλήσει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τα όσα συμβαίνουν στις φυλακές Κορυδαλλού περιέγραψε την καθημερινότητα της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, και τα συναισθήματα που έχουν για εκείνη οι υπόλοιπες κρατούμενες, αλλά και τον τρόπο που προσπαθούν να διαλύσουν την ψυχολογία της.

Όπως είπε η γυναίκα που αποφυλακίστηκε προ λίγων ημερών η 33χρονη παραμένει τις περισσότερες φορές ψύχραιμη και ανέκφραστη. «Είναι απαξιωτική με τις κρατούμενες αλλά ευγενικοί με τους σωφρονιστικούς» τόνισε.

«Τις παρέχουν ό,τι ζητήσει»

«Έχει ιδιωτικό καρτοτηλέφωνο έξω από το κελί της, ενώ οι υπόλοιπες 160 κρατούμενες υποχρεούνται να παίρνουν από 16 διαφορετικά καρτοτηλέφωνα.

Διαβάστε επίσης  Αθώα ή ένοχη η Ρούλα Πισπιρίγκου; Σήμερα η απόφαση για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Δεν μπορεί να πάει στο κομμωτήριο, καθώς βρίσκεται σε πτέρυγα που κρατούνται οι υπόλοιπες γυναίκες, οπότε την επισκέπτεται προσωπικά η κομμώτρια στο κελί της. Γενικά της παρέχουν οτιδήποτε ζητήσει, την βοηθάνε πολύ και της πηγαίνουν βιβλία για να διαβάζει» επεσήμανε χαρακτηριστικά η πρώην κρατούμενη.

«Αυτά που ακούστηκαν ότι ήθελε να κάνει κακό στον εαυτό της, δεν ισχύουν. Συγκεκριμένα τη μέρα που ακούστηκε αυτό, ήμουν στο ιατρείο που βρίσκεται κοντά στο κελί της και την άκουσαν να λέει: ”καλέ μια χαρά είμαι”. Χαμογέλασε και έδειχνε πως δεν κάνει τέτοιες σκέψεις» ανέφερε.

«Οι υπόλοιπες κρατούμενες την αντιμετωπίζουν με θυμό και οργή. Οι περισσότερες είναι μητέρες και την αντιμετωπίζουν με απέχθεια γι’ αυτά που έχει κάνει.

Ο μόνος τρόπος για να εκφράσουν τον θυμό τους, είναι με το να της φωνάξουν υβριστικά συνθήματα από το προαύλιο που βλέπει στο κελί της.

Ωστόσο εκείνη δεν αντιδράει. Η μόνη φορά που το έκανε και χτύπησε τα παντζούρια είναι όταν μία κρατούμενη της είπε κάτι για τον Μάνο. Οι κρατούμενες την ειρωνεύονται και της φωνάζουν: ”Μάνο αγάπη μου έλα να με πάρεις από εδώ”» υπογράμμισε.