Ρούλα Πισπιρίγκου: O εισαγγελέας ζητά την παραπομπή της σε δίκη για τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας

Πισπιρίγκου Πάτρα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Ο εισαγγελέας ζητά την παραπομπή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη για τους θανάτους και των άλλων δυο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ο εισαγγελικός λειτουργός προτείνει προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, που έχει και τον τελευταίο λόγο, να παραπεμφθεί η μητέρα των παιδιών σε δίκη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ο εισαγγελέας ζητά επίσης και την παράταση της προσωρινής κράτησης της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία δικάζεται ήδη για την ανθρωποκτονία και την απόπειρα ανθρωποκτονίας της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας.

Στην περίπτωση της Μαλένας και της Ίριδας, το ιατροδικαστικό πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα αναφέρει ως αιτία θανάτου και στις δύο περιπτώσεις την ασφυξία. Υπενθυμίζεται πως οι αρχικές γνωματεύσεις από την Χριστίνα Τσάκωνα και την Αγγελική Τσιόλα ανέφεραν ως αιτίες, την ηπατική ανεπάρκεια για την Μαλένα και την αγενεσία φλεβόκομβου για την Ίριδα.

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης  Τραγωδία στα Τέμπη: Απολογούνται σήμερα (26/5) ο πρώην διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ και ακόμα δύο στελέχη

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi