Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πιστεύει πως θα αθωωθεί και θα γυρίσει στον Μάνο Δασκαλάκη», δήλωσε συγκρατούμενη της

Πάτρα Πισπιρίγκου

Μίλησε για αναστάτωση στις κρατούμενες εξαιτίας της

Για τα όσα πιστεύει και όσα λέει πλέον για την υπόθεση της η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε μια συγκρατούμενη της, στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Οι δυο τους, όπως ισχυρίζεται η συγκρατούμενη της, έχουν μιλήσει αρκετές φορές καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι πλέον πιο ομιλητική.

«Δεν μπορώ να σου κρύψω ότι είμαστε όλες αναστατωμένες με την τύπισσα. Μεγάλη αλλαγή απ’ όταν γύρισε από το δικαστήριο. Η τύπισσα ήρθε λες και έχει κερδίσει βραβείο. Η τύπισσα όχι μόνο πιστεύει πως θα αθωωθεί, αλλά θα γυρίσει στην αγκαλιά του Μάνου Δασκαλάκη» ανέφερε η συγκρατούμενή της.

«Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Ποιον κοροϊδεύει; Που ήρθε περιποιημένη με ίσιο μαλλάκι στο δικαστήριο… Γελάνε και οι πέτρες μαζί της», συνέχισε η κρατούμενη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Να σημειωθεί πως την στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου δικάζεται για τους θανάτους των τριών παιδιών της, ο πρώην σύντροφος της Μάνος Δασκαλάκης προχώρησε στην προσωπική του ζωή.

Δείτε επίσης: Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε πρόταση γάμου στη νέα του σύντροφο

Ειδικότερα και σύμφωνα με μαρτυρία που μεταδόθηκε στην εκπομπή Πρωινό, ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε πρόταση και έδωσε δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο.

Φίλη του Μάνου Δασκαλάκη, δήλωσε στο Πρωινό τα εξής:

«Ο Μάνος τώρα και ψυχολογικά είναι πολύ χάλια λόγω των χαμών των παιδιών. Έχει προχωρήσει τη ζωή του, έχει μια σχέση με μια κοπέλα η οποία ήταν και πριν κοντά στο ζευγάρι. Δεν θέλω να πω πολλά… Μάλιστα, μένανε και λίγο πιο έξω από την Πάτρα και η κοπέλα μετά από όλα αυτά που έχουν ακουστεί, που έχουν βγει στην επιφάνεια, έχει αναγκαστεί… έχει αλλάξει χρώμα μαλλιών, έχει γίνει μελαχρινή. Καταλαβαίνει ότι δεν είναι εύκολο ούτε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Πάτρας γιατί κατευθείαν την αναγνωρίζουν.

Θα σου πω για τον Μάνο ότι τον στηρίζει πάρα πολύ η μητέρα του, η οικογένειά του. Απ’ την μεριά της κοπέλας που είναι τώρα μαζί, λίγο οι γνώμες διίστανται. Δηλαδή, οι μισοί είναι με το μέρος του (Μάνου), ότι «ναι, καλά κάνεις και προχωράς την ζωή σου» και οι άλλοι είναι ότι «όχι, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις!».

Είναι εναντίον δηλαδή αυτής της σχέσης;

Ναι. Έχει κάνει το επόμενο βήμα. Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο.

Έχουν αρραβωνιαστεί δηλαδή;

Έχει γίνει η πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει ένα δαχτυλίδι»

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi