Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα που έστελνε σε γιατρό της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου Πάτρα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας

Φωτογραφίες από την πολύμηνη νοσηλεία της Τζωρτζίνας και μηνύματα που έστελνε σε γιατρό της η Ρούλα Πισπιρίγκου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Η εκπομπή T-live φέρνει στο φως στοιχεία από την πολύμηνη νοσηλεία της Τζωρτζίνας. Η εννιάχρονη παθαίνει την πρώτη ανακοπή καρδιάς στις 11 Απριλίου του 2021 στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και μεταφέρεται αμέσως στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Ρίο. Στο ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή, το τρεντ της (η απεικόνιση από το μόνιτορ παρακολούθησης της καρδιακής λειτουργίας για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) στη ΜΕΘ, τρεις ημέρες μετά, στις 14 Απριλίου, δείχνει πως η καρδιά της δεν έχει πρόβλημα. Μια καρδιά που λειτουργεί κανονικά μετά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να την επαναφέρουν για 55 ολόκληρα λεπτά.

Η Τζωρτζίνα εισάγεται στο Ρίο και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου οι γιατροί δίνουν μέχρι τα ξημερώματα έναν δύσκολο αγώνα για να την σταθεροποιήσουν. Οι ώρες είναι δραματικές, το έμπειρο προσωπικό, όμως, έχει βάλει στοίχημα ότι θα κρατήσει στη ζωή το εννιάχρονο αγγελούδι.

Οι ημέρες περνούν και η Τζωρτζίνα διαφεύγει τον κίνδυνο. Δίπλα της έχει πάντα το τάμπλετ της για το οποίο ζητήθηκε, πρόσφατα να γίνει εκταφή. Είναι η αγαπημένη της συνήθεια. Ακούει μουσική, χαλαρώνει και νιώθει ασφαλής στα χέρια των γιατρών και των νοσηλευτών που βρίσκονται συνεχώς στο προσκεφάλι της.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα που έστελνε σε γιατρό της Τζωρτζίνας

Στο μεταξύ στις 19 Ιουλίου του 2021 η Τζωρτζίνα παίρνει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και επιστρέφει στο σπίτι της για 7 μήνες. Στις 24 Δεκεμβρίου μία ημέρα πριν τα Χριστούγεννα η Ρούλα Πισπιρίγκου στέλνει μήνυμα σ’ έναν από τους γιατρούς της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε επίσης  Αγριος ξυλοδαρμός μεταξύ 14χρονων - Ηθελε να την πετάξει στη θάλασσα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλά Χριστούγεννα να έχετε με υγεία. Η Παναγία και η γέννηση του Χριστού μας, να σας δίνει ευλογία και δύναμη και να σας ανταμείβει για τα καλά που κάνετε για όλα τα παιδιά του κόσμου. Φιλιά από τη μικρή σας φίλη Τζωρτζίνα.

Έπειτα από τρεις ημέρες και συγκεκριμένα στις 27/12 η Ρούλα στέλνει ένα ακόμη μήνυμα, ζητώντας να της επιτρέψουν να δώσει δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Θα ήθελα να μου πείτε πόσα παιδάκια νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να φέρω κάποια δωράκια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Στις 19 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα εισάγεται και πάλι στο Ρίο με αναφερόμενα από τη μητέρα της επεισόδια σπασμών. Στις 26 Ιανουαρίου μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού προκειμένου να διερευνηθούν οι αλλεπάλληλες κρίσεις του παιδιού. Μία ημέρα μετά, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώνει με μήνυμα έναν από τους γιατρούς της Τζωρτζίνας στην Πάτρα πως όλες οι εξετάσεις του παιδιού είναι φυσιολογικές.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Χαίρεται, έγινε το εγκεφαλογράφημα της μικρής. Δεν δείχνει κάτι. Μας είπαν πως είναι ένα φυσιολογικό εγκεφαλογράφημα για τον εγκέφαλο της μικρής. Καρδιολογικός έλεγχος που έγινε μας είπαν ότι είναι φυσιολογικός για την καρδιά της μετά την ανακοπή. Περιμένουμε νεότερα.

Πηγή: enikos.gr