Σάκης Ρουβάς: “Τα μαζεύει” μετά τις έντονες αντιδράσεις για την υπόθεση Λιγνάδη

“Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά”

Διευκρινήσεις θέλησε να κάνει ο διάσημος τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς σχετικά με την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη μετά τις αντιδράσεις που καταγράφηκαν με αφορμή τις δηλώσεις του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Ο Σάκης Ρουβάς είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου: «Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη, αυτή είναι η κατάθεση η δική μου. Για να είμαι ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω, περιμένω να αποδειχθεί και η άλλη πλευρά».

Λίγες ώρες αργότερα ο τραγουδιστής έκανε ανάρτηση μέσω των social media γράφοντας:

«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μία συγκεκριμένα καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία για εμένα ήταν ένα σοκ. Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος πράττει εγκληματικές πράξεις κρίνεται μόνο από τη Δικαιοσύνη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *