Σαλαμίνα: Σοκάρει ο γυναικοκτόνος – «Ημουν έτοιμος να αυτοκτονήσω αλλά μύρισα το μπαρούτι και ανακατεύτηκα»

Σαλαμίνα γυναικοκτονία

Ο δράστης έδερνε το παιδί της 43χρονης από 10 ετών

Ανείπωτος θρήνος για την 43χρονη Γεωργία από τη Σαλαμίνα, η οποία δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον 71χρονο σύντροφό της μέσα στο σπίτι της.

Η μαρτυρική ζωή της 43χρονης σοκάρει το πανελλήνιο. Ο δράστης έδερνε το παιδί της από 10 ετών και αποκάλυψε πως έκανε πρόβες – θανάτου σε βουνό. Ο Γολγοθάς που ανέβαινε η άτυχη γυναίκα που κατάληξε στην άγρια δολοφονία της, ξεδιπλώνεται μέσα από τη δικογραφία.

Η κυνική ομολογία του 71χρονου σοκάρει. Ο πιστολέρο της Σαλαμίνας, όπως φαίνεται στη δικογραφία, είχε προσχεδιάσει τη φυσική εξόντωση της συντρόφου του γιατί τη ζήλευε. «Την έπιασα να κάνει σεξ στον καναπέ. Χτύπησα τον άνδρα και έφυγε με ένα μηχανάκι» είπε και παραδέχθηκε ότι προμηθεύτηκε στη «μαύρη» αγορά την καραμπίνα, που ανήκει σε έναν νεκρό Πειραιώτη από το 2013, από έναν τσιγγάνο για 500ευρώ, γιατί ήταν αποφασισμένος να τη σκοτώσει.

Μάλιστα, ομολόγησε ότι πρόβαρε τη σκηνή της δολοφονίας σε ερημικά σημεία λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανα σκοποβολή στο βουνό». Είπε ότι τη μέρα που αποφάσισε να τη σκοτώσει, έβαλε κουκούλα και μπούκαρε μέσα, έριξε τη Γεωργία ανάσκελα και την πυροβόλησε και μάλιστα ενώ είχε φύγει επέστρεψε για να δει αν ήταν ζωντανή. Έπειτα, πήγε και ήπιε σοκολάτα διαβάζοντας τα μηνύματα από το κινητό της με τον άλλο άνδρα.

Σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια να προκαλέσει συγκίνηση κατά την απολογία του είπε ότι: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω αλλά μόλις έβαλα το όπλο στο στόμα και μύρισα το μπαρούτι ανακατεύτηκα…», ενώ επιχείρησε να αποδώσει ευθύνες στη δύστυχη σύντροφο του παρουσιάζοντας την ως άτομο που δεν είχε τον έλεγχο του εαυτού της και τον απειλούσε λέγοντας πως «Έπινε κρασί κάθε βράδυ και απειλούσε να με σκοτώσει».

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: «Για εκείνη να πάω και στο χώμα και στη φυλακή», έλεγε ο 71χρονος (ΒΙΝΤΕΟ)

Και όλα αυτά την ίδια ώρα που το κατηγορητήριο και οι μαρτυρικές καταθέσεις αποκαλύπτουν τη φρίκη που ζούσε η γυναίκα και ο 15χρονος γιος της στα χέρια του κτηνώδους γηραιού κακοποιητή στο ισόγειο διαμέρισμα της Σαλαμίνας.

Πάνω στον άγριο ξυλοδαρμό της δυστυχούς γυναίκας ο δράστης είχε τέτοια μανία όπου, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, από το ξύλο «της βγήκε το νύχι από το δείκτη του δεξιού χεριού!». Αποκαλύπτεται, δε, ότι το 15χρονο σήμερα αγοράκι, έτρωγε ξύλο από το σύντροφό της μητέρας του από τα 10 του χρόνια…

Τραγική ειρωνεία; Αυτήκοοι μάρτυρες του άγριου σκηνικού, ένας οδηγός ταξί ο οποίος δευτερόλεπτα πριν τη δολοφονία είχε παραλάβει τον γιο του θύματος να τον οδηγήσει στο ειδικό σχολείο στον Πειραιά και ένας γείτονας που κοιμόταν και ξύπνησε από τις φωνές και τους πυροβολισμούς. Όμως, κανένας τους δεν αντέδρασε. Ο μεν πρώτος έφυγε γιατί φοβήθηκε για τον ανήλικο επιβάτη, ο δεύτερος γιατί νόμιζε ότι ήταν κυνηγοί και έτσι επέστρεψε στο κρεβάτι και ξανακοιμήθηκε…

Στην απολογία του ο δολοφόνος τα είπε όλα. Αρχικά ρωτήθηκε αν είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν και για ποια αιτία για να απαντήσει καταφατικά: «Ναι, για τροχονομικές παραβάσεις» και να περάσει στις επόμενες γραμμές στην κυνική του ομολογία ξεδιπλώνοντας λεπτό προς λεπτό το χρονικό της φρίκης:

«Με τη Γεωργία είχα σχέση τα τελευταία οκτώ χρόνια. Έμενα με εκείνη και το παιδί της το οποίο είναι άτομο με ειδικές ανάγκες σε ισόγειο διαμέρισμα στην λεωφόρο Κακή Βίγλα στην Σαλαμίνα. Εδώ και δύο μήνες η σχέση μας δεν πήγαινε καλά. Συνεχώς μαλώναμε. Πριν ενάμιση μήνα και ενώ γύριζα στο σπίτι, είδα από το παράθυρο τη Γεωργία με έναν άγνωστο άντρα να φιλιέται. Εκείνη δικαιολογήθηκε ότι είναι γνωστός της.

Στις 22:30 ώρα της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου 2023 και πάλι ενώ γύρισα στο σπίτι νωρίτερα, καθώς έλειπα για δουλειά τέσσερις μέρες στην επαρχία, είδα πάλι την Γεωργία με τον ίδιο άντρα να κάνουν σεξ στον καναπέ του σπιτιού μας. Τότε θόλωσε το μυαλό μου, μπήκα στο σπίτι και άρχισα να χτυπάω τον άγνωστο αυτό άνδρα. Εκείνος κατάφερε και βγήκε από το σπίτι και έφυγε με ένα μηχανάκι. Εκεί χτύπησα και την Γεωργία και την έβγαλα έξω από το σπίτι.

Το παιδί την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά ήταν στο δωμάτιο του και έπαιζε στο internet. Μετά τον καβγά μας, εγώ πήρα το αυτοκίνητο και έφυγα. Η Γεωργία με ακολούθησε και πιάστηκε από το παράθυρο του συνοδηγού με αποτέλεσμα να συρθεί για μερικά μέτρα».

«Ημουν αποφασισμένος να τη σκοτώσω – Εκανα σκοποβολή στο βουνό»

«Από την Παρασκευή το βράδυ κοιμόμουν στο αυτοκίνητο σε διάφορα χωράφια στην Σαλαμίνα. Το Σάββατο πήγα σε μια λαϊκή αγορά που βρίσκεται κοντά στο σπίτι που μέναμε στην κακή Βίγλα, περίπου 2 χιλιόμετρα απόσταση και γνώρισα έναν Τσιγγάνο στον οποίο είπα ότι ήθελα να αγοράσω μια καραμπίνα.

Την επόμενη μέρα συναντήθηκα με αυτόν τον άνδρα, κάπου στο κέντρο της Σαλαμίνας, ο οποίος μου έφερε μια καραμπίνα και εγώ του έδωσα 500 ευρώ. Ο άνδρας αυτός είπε και σε ποιο μαγαζί να πάω για να αγοράσω φυσίγγια. Πήγα σε αυτό το μαγαζί που μου είπε, το οποίο είναι κάπου κοντά στα Ψαράδικα, στο κέντρο της Σαλαμίνας και αγόρασα ένα κουτί φυσίγγια. Όλες αυτές τις ημέρες ήμουν αποφασισμένος να την σκοτώσω και γι’ αυτό πήγαινα στο βουνό και έκανα σκοποβολή».

Την έριξε ανάσκελα και την πυροβόλησε

«Την Τρίτη στις 5 Δεκεμβρίου γύρω στις 06:30 το πρωί, πήγα στο πατρικό της σπίτι στα Αμπελάκια όπου έμενε η Γεωργία με το παιδί από την Παρασκευή που μαλώσαμε με σκοπό να την σκοτώσω. Περίμενα λίγο μέχρι να φύγει ο γιος της με ταξί για το σχολείο. Ο Μανώλης λόγω του προβλήματος που έχει πηγαίνει σε ειδικό σχολείο στα Καμίνια καθημερινά με ταξί που το πληρώνει η νομαρχία.

Όταν μπήκε το παιδί στο ταξί και αφού απομακρύνθηκε γύρω στα 20 μέτρα περίπου, εκμεταλλεύτηκα το γεγονός ότι η Γεωργία δεν είχε κλείσει την πόρτα και μπήκα γρήγορα στο σπίτι. Επειδή φορούσα μάσκα στο πρόσωπο δεν με γνώρισε και με ρώτησε ποιος είμαι. Εγώ τότε κατέβασε τη μάσκα και εκείνη με έσπρωξε και μου ζήτησε να φύγω. Τότε την έσπρωξε και εγώ με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα ανάσκελα. Πήγα από πάνω της και σε κοντινή απόσταση την πυροβόλησα. Δεν θυμάμαι πόσες φορές την πυροβόλησα. Στη συνέχεια βγήκα απ’ το σπίτι και πήγα προς το αυτοκίνητο για να φύγω».

«Έφυγα και επέστρεψα για να δω αν ήταν ζωντανή»

«Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα μήπως είναι ζωντανή και γι’αυτό γύρισα στο σπίτι. Επειδή φεύγοντας είχα κλείσει την πόρτα για να μπορέσω να ξαναμπώ, έσπασα ένα από τα τζάμια της πόρτας και άνοιξα καθώς τα κλειδιά η Γεωργία τα είχε πάνω στην κλειδαριά. Όταν κατάλαβα ότι δεν είναι ζωντανή την σκέπασα με ένα χάλι, το οποίο ήταν εκεί κοντά, πήρα το κινητό της τηλέφωνο και το πορτοφόλι της κι έφυγα από το σπίτι.

Μπήκα στο αυτοκίνητο το οποίο είχα αγοράσει εγώ στο όνομα της Γεωργίας αλλά το οδηγούσα, καθώς εκείνη δεν ήξερε να οδηγεί ούτε έχει και δίπλωμα και έφυγα. Ήρθα κατευθείαν σε ένα μαγαζί το οποίο βρίσκεται στην λεωφόρο Σαλαμίνος στο Κερατσίνι για να πιώ καφέ. Εκεί άφησα το κινητό της Γεωργίας, αφού πρώτα διάβασα όλα τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον άντρα που με απατούσε. Στο αυτοκίνητο που με βρήκαν οι αστυνομικοί, είχα βάλει και την καραμπίνα με την οποία σκότωσα τη Γεωργία και την οποία βρήκανε οι αστυνομικοί με τα φυσίγγια που είχαν περισσέψει».

«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω αλλά μόλις έβαλα το όπλο στο στόμα και μύρισα το μπαρούτι ανακατεύτηκα»

Ενώπιον της ανακρίτριας ο 71χρόνος επιχείρησε να κάνει το άσπρο μαύρο και να ρίξει το φταίξιμο στο θύμα του, λέγοντας ότι έπινε κρασί κάθε βράδυ και τον απειλούσε ότι θα τον σκοτώσει: «Αποδέχομαι τις πράξεις που αποδίδονται εκτός από την υπεξαίρεση του αμαξιού. Εγώ το ‘χα αγοράσει στο όνομα της θανούσας και την έμαθα να οδηγεί στα χωράφια. Δεν είχαμε προβλήματα με την κυρία για οκτώ χρόνια. Τα είχε όλα δεν της έλειπε τίποτα. Πηγαίναμε εκδρομές γιατί εγώ λόγω του επαγγέλματος μου, έλειπα όλη μέρα. Ένα μήνα πριν το συμβάν δεν την έβλεπα καλά και μου είπε ένας γνωστός οδηγός και αυτός: “Ρε συ, να προσέχεις το βράδυ που κοιμάσαι γιατί αυτή είναι τρελή. Θα σε βρουν θαμμένο και εννοούσε ότι θα με σκοτώσει”.

Έπινε κρασί κάθε βράδυ και μετά ερχόταν και μου έλεγε: “θα σε σκοτώσω”. Απελπίστηκα και θόλωσα γι’ αυτό έκανα ό,τι έκανα. Λίγο πριν με πιάσουν ήμουν έτοιμος να αυτοκτονήσω με το όπλο αλλά μύρισα το μπαρούτι μόλις το έβαλα στο στόμα μου και ανακατεύτηκα και εκείνη την ώρα με έπιασαν».

Πηγή: newsit.gr

Πηγή φωτό: Eurokinissi

Exit mobile version
%%footer%%