Σαντορίνη: Μετανιωμένος δηλώνει ο 20χρονος που έκαψε 69χρονο ξενοδόχο

Χαλκιδική αστυνομία

«Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου»

Για «το μεγαλύτερο λάθος ζωής του» κάνει λόγο ο 20χρονος που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για τον φρικτό θάνατο 69χρονου ξενοδόχου στη Σαντορίνη.

Μέσω του δικηγόρου του ο 20χρονος δολοφόνος δηλώνει μετανιωμένος. «Ήταν ένα ατύχημα. Ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου. Θύμωσα, γιατί δεν μου έδινε τα χρήματα μου και πάνω στον τσακωμό, θόλωσα, τον έσπρωξα και χτύπησε, πέφτοντας, στο κεφάλι».

Όλα έγιναν για μια διαφορά 200 ευρώ στα μεροκάματα του και ξέσπασε καυγάς. Ο 20χρονος τον χτύπησε και τον άφησε αναίσθητο. Στη συνέχεια, έλουσε τον ξενοδόχο με βότκα, του έβαλε φωτιά και τον έκαψε.

«Δεν ήξερα αν ήταν ζωντανός ή όχι. Φοβήθηκα μην με πιάσουν και έκανα ό,τι έκανα. Ήταν ατύχημα και ελπίζω να αποδειχθεί στο Εφετείο», τονίζει ο 20χρονος δράστης.

Διαβάστε επίσης  Μητέρα ερωτοτροπούσε με τον σύντροφό της μπροστά στο ανήλικο παιδί της

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή αν ο δράστης δεν είχε βάλει φωτιά στο θύμα του, μετά από τα χτυπήματα, ίσως σήμερα ο ξενοδόχος να ζούσε.

Ο 20χρονος, σύμφωνα με όσα ομολόγησε, αφού σκότωσε τον άτυχο ξενοδόχο, πήγε στην Καλντέρα και πέταξε τα ματωμένα ρούχα του.

Στη συνέχεια, πήγε σε σπίτι προσώπου του φιλικού του περιβάλλοντος, άλλαξε ρούχα και για ώρες προσποιούνταν ότι δεν είχε συμβεί το παραμικρό, μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι οι κάμερες ασφαλείας τον «έπιασαν» να επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος για να αφαιρέσει ένα αντικείμενο που έφερε τα ίχνη του.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *