Σε αργία ο γιατρός που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού του ανήλικου αγοριού

Άμεσες ήταν οι διαδικασίες για την έρευνα σε βάρος του γιατρού που κατηγορείται πως βίαζε ανήλικο αγόρι στο Ηράκλειο της Κρήτης και έτσι τέθηκε σε αργία.

Μετά την έναρξη εισαγγελικής έρευνας για τη σοκαριστική υπόθεση στην Κρήτη, έχουν κινηθεί άμεσα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για τον γιατρό του ΕΣΥ για τον οποίο θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία. Πρόκειται για γνωστό ουρολόγο που εργάζεται σε νοσοκομείο της Κρήτης.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου για την υπόθεση αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Δείτε επίσης: Χειροπέδες σε 66χρονο λυράρη που βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι – Ταυτοποιήθηκε και ένας γιατρός

«Εγκέφαλος» της υπόθεσης είναι ένας 66χρονος λυράρης ο οποίος βίαζε και εξέδιδε το 11χρονο- τότε- παιδί. Ο μουσικός προσέγγισε τον ανήλικο για πρώτη φορά το 2018 ενώ παράλληλα, αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται κι αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο.

Διαβάστε επίσης  Οδηγός λεωφορείου κατηγορείται ότι προσπάθησε να βιάσει 53χρονη γυναίκα 

Επίσης, οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.