Σε άσχημη κατάσταση εντόπισαν ηλικιωμένους σε ιδιωτικό γηροκομείο

ηλικιωμένος

Στο παρελθόν υπήρξαν καταγγελίες για το συγκεκριμένο γηροκομείο

Σε άθλια κατάσταση βρήκε Κλιμάκιο της Περιφέρειας Αττικής ηλικιωμένους τρόφιμους ενός ιδιωτικού γηροκομείου στον Κορυδαλλό να είναι κλειδωμένοι και εγκαταλελειμμένοι μέσα στον χώρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι ελεγκτές της Περιφέρειας Αττικής πήγαν στο ιδιωτικό γηροκομείο στον Κορυδαλλό και βρήκαν την είσοδό του σφραγισμένη με λουκέτα, τα οποία χρειάστηκε να σπάσουν για να μπουν μέσα και να βρουν τους ηλικιωμένους.

Στο συγκεκριμένο γηροκομείο στον Κορυδαλλό έχουν πάει γιατροί και νοσηλευτές από το Γενικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για να τους εξετάσουν και γενικότερα να βρίσκονται κοντά τους. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, εκτός την εξαθλίωση και την αφυδάτωση που έχουν υποστεί, παρουσιάζουν και ψώρα.

Στο παρελθόν είχαν υπάρξει καταγγελίες για το συγκεκριμένο ιδιωτικό γηροκομείο στον Κορυδαλλό ενώ είχαν επιβληθεί και πρόστιμα, ωστόσο φαίνεται πως η δομή συνέχιζε να λειτουργεί κάτω από άθλιες συνθήκες διαβίωσης για τους ηλικιωμένους.

Από την κατάσταση της υγείας τους θα κριθεί εάν θα είναι αναγκαία η μεταφορά τους στα νοσοκομεία ή σε άλλες μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.