Self test: Διαθέσιμα μόνο για μαθητές και εκπαιδευτικούς

σχολεία self test Self-testing.gov.gr

Εως την Τετάρτη 12 Μαΐου

Μόνο σε εκπαιδευτικούς, μαθητές και εργαζομένους σε σχολεία θα χορηγούνται από τα φαρμακεία της χώρας τα selft test από τη Δευτέρα 10 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη.

Αυτό ανακοίνωσε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, ενώ διευκρίνισε τις ημέρες που οι υπόλοιπο δικαιούχοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα self test.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου:

«Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος ενημερώνει ότι από την Δευτέρα 10 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 12 Μαΐου θα γίνεται δωρεάν διάθεση 2 self test ΜΟΝΟ στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Οι δικαιούχοι του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα θα μπορούν να παραλάβουν δωρεάν 2 self test από την Πέμπτη 13 Μαΐου μέχρι και την Τετάρτη 19 Μαΐου. Υπενθυμίζουμε ότι η πλατφόρμα δωρεάν διάθεσης self test παραμένει κλειστή κάθε Σάββατο από το απόγευμα στις 5 το απόγευμα μέχρι και την Δευτέρα στις 8 το πρωί.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος απευθύνει εκ νέου έκκληση στους δικαιούχους δωρεάν όπως προσέρχονται μόνο στις ημερομηνίες που αναφέρονται πιο πάνω, για την αποφυγή συγχρωτισμού και για λόγους προστασίας Δημόσιας Υγείας

Σε περίπτωση που προσέλθουν στα φαρμακεία σε άλλες ημερομηνίες δεν θα είναι δυνατό να εξυπηρετηθούν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *