Σέρρες: 30 γιατροί και 50 νοσηλευτές θετικοί στο νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)

εμβόλιο πανδημία κρούσματα Κορονοϊός γιατροί μέτρα νοσοκομεία κανόνες Χαρδαλιάς Λάρισα Κρανίδι κορονοϊός, κορονοϊό, κρούσματα, Ελλάδα ΗΠΑ ένταση Σέρρες ΜΕΘ Σωτηρία νοσηλευτής Εύοσμος Αγία Σοφία

Πολύ δύσκολη η κατάσταση

Σέρρες: Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στο νοσοκομείο Σερρών. Τη Δευτέρα νοσηλεύονταν 129 άτομα. 14 ήταν διασωληνωμένοι ενώ 3-4 άτομα πρέπει να διασωληνωθούν αλλά δεν υπήρχε άδεια κλίνη, όπως δήλωσε ο συντονιστής του τμήματος covid19 στην τηλεόραση Επιλογές.

Αναλύοντας την πραγματικότητα στο νοσοκομείο Σερρών ο κ.Καλλινικίδης εξέφρασε φόβους ό,τι ίσως να χρειαστεί να διαλέξουν ανάμεσα στους νεότερους νοσηλευόμενους.

Μάλιστα κάποιοι ασθενείς, κυρίως μεγαλύτεροι σε ηλικία , δυσανασχετούν και θέλουν να φύγουν από το νοσοκομείο αν και δεν είναι σε τέτοια κατάσταση, όπως το περιστατικό που αφηγείται ο κύριος Καλλινικίδης με ηλικιωμένο στο διάδρομο του νοσοκομείου να κυνηγάει νοσηλεύτριες και γιατρούς.

Υψηλά όμως είναι τα ποσοστά και των γιατρών που έχουν νοσήσει καθώς θετικοί είναι συνολικά 30 γιατροί και περισσότερες από 40 με 50 νοσηλεύτριες.

Διαβάστε επίσης  Σέρρες: Ανήλικες χτύπησαν συμμαθήτριά τους και ανέβασαν βίντεο στο Instagram με τον ξυλοδαρμό

Σημάδια ανάκαμψης πάντως φαίνεται ό,τι υπάρχουν αναφορικά με τα κρούσματα κορoνοϊού στην περιφερειακή ενότητα των Σερρών καθώς η καμπύλη των κρουσμάτων φαίνεται να οριζοντιώνεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *