Σέρρες: Μπήκε σε Ιερό Ναό και αφαίρεσε σταυρό

Βουλγαρία Ανάσταση

Επιπλέον συλλήψεις για διάφορα αδικήματα

Εναν 24χρονο, ο οποίος εισήλθε σε Ιερό Ναό και αφαίρεσε σταυρό, αξίας 200 ευρώ, συνέλαβαν μεταξύ άλλων οι αρχές στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη χθες (25 Σεπτεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (24 Σεπτεμβρίου 2021) το βράδυ, εισήλθε παράνομα σε γραφείο Ιερού Ναού από όπου αφαίρεσε έναν επιστήθιο σταυρό, αξίας 200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.

Επιπλέον, συνελήφθησαν χθες (25 Σεπτεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, τρεις ημεδαποί άνδρες, διότι σε έρευνα διαπιστώθηκε να καλλιεργούν από κοινού, μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε αγρόκτημα, συνολικά 9 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 130 εκατοστών. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως επίσης κατασχέθηκε ο εξοπλισμός για την καλλιέργειά τους.

Ακόμη, συνελήφθησαν χθες (25 Σεπτεμβρίου 2021) το βράδυ σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, τρεις ημεδαπές γυναίκες, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα διέρρηξαν το σταθμευμένο όχημα ενός ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν οτιδήποτε.

Διαβάστε επίσης  Τρόμος για 13χρονο - Τον απείλησαν με αιχμηρό αντικείμενο και τον χτύπησαν

Τέλος, χθες (25 Σεπτεμβρίου 2021) και ώρα 20.25΄περίπου, στις Σέρρες, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 86χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 86χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *