Σέρρες: Διευθυντής σχολείου ο άνδρας που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Θεσσαλονίκη τροχαίο

Αύριο (15/5) η εξόδιος ακολουθία

Διευθυντής του 8ου δημοτικού σχολείου Σερρών ήταν ο 61χρονος Δημήτρης Χατζηαγοράκης, που το μεσημέρι της Κυριακής παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 24χρονος και έχασε τη ζωή του.

Το τροχαίο έγινε γύρω στις 12:00. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος προσέκρουσε αρχικά σε τσιμεντένιο διαχωριστικό διάζωμα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών του οχήματος.

Έπειτα ο 61χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο και τοποθέτησε τρίγωνο ασφαλείας. Καθώς όμως επέστρεφε στο όχημά του, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 61χρονου.

Δείτε επίσης: Τραγικό δυστύχημα στις Σέρρες: Γλίτωσε από σύγκρουση σε διάζωμα και τον παρέσυρε όχημα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Δημήτρης Χατζηαγοράκης έχαιρε πολύ μεγάλης εκτίμησης και σεβασμού στην εκπαιδευτική κοινότητα των Σερρών, είχε σημαντική συνδικαλιστική δράση και ήταν διευθυντής την τελευταία δεκαετία στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών.

Διαβάστε επίσης  Νεκρός οδηγός σε μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων στις Σέρρες

Πριν από λίγες μέρες στο σχολείο του είχε πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία άσκηση πυρκαγιάς – εκκένωσης την οποία είχε συντονίσει ο εκλιπών.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο στις 16:00 στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και με απόφαση του Δημάρχου Σερρών το σχολικό συγκρότημα 8ο και 25ο Δημοτικά σχολεία Σερρών δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα.

*Φωτογραφία αρχείου