Σέρρες: Κλείδωσαν τα τέσσερα παιδιά τους στο αυτοκίνητο και… πήγαν για σουβλάκια

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο των Σερρών χθες (3/7) όταν ζευγάρι Βούλγαρων κλείδωσαν στο αυτοκίνητο τα τέσσερα παιδιά τους, ηλικίας από 2-8 ετών.

Περαστικοί βλέποντας τα παιδιά μέσα στο αυτοκίνητο χτυπούσαν τα τζάμια αλλά τα παιδιά δεν αντιδρούσαν, με αποτέλεσμα να καλέσουν την Αστυνομία.

Άνδρες έσπευσαν και έσπασαν το τζάμι από την πόρτα του συνοδηγού βγάζοντας σχεδόν ημιλιπόθυμα τα παιδιά, λόγω της ζέστης, φροντίζοντας για νερό και για πρώτες βοήθειες.

Όταν ήρθαν οι γονείς τους, οι οποίοι δεν είχαν οπτική επαφή από το κατάστημα που έτρωγαν με το σημείο που πάρκαραν το αυτοκίνητό τους, είπαν πως επειδή τα παιδιά κοιμούνταν πήγαν οι δυο τους να φάνε γρήγορα και θα γύριζαν για να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Διαβάστε επίσης  Σέρρες: Ανήλικες χτύπησαν συμμαθήτριά τους και ανέβασαν βίντεο στο Instagram με τον ξυλοδαρμό

Ασφαλείς πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών αναφέρουν πως τα παιδιά παρέμειναν με κλειστά παράθυρα στο αυτοκίνητο περίπου είκοσι λεπτά.

Οι γονείς τους συνελήφθησαν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και στις 4.30 τα ξημερώματα με προφορική εντολή Εισαγγελέα αφέθησαν ελεύθεροι και πήραν το δρόμο της επιστροφής για τη χώρα τους.