Σέρρες: Νεκρός 78χρονος σε τροχαίο στο Σιδηρόκαστρο

Σέρρες

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Ενας 78χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Σιδηροκάστρου Σερρών σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα, το επιβατικό όχημα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας στις Σέρρες εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση γέφυρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του epilogestv.gr αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένος, για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους ξέφυγε από την πορεία του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην γέφυρα

Διαβάστε επίσης  Ανάποδα ανήρτησαν την ελληνική σημαία στο δημαρχείο Σερρών

Ο ηλικιωμένος σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες αλλά και την οικογένειά του, μέχρι πριν μια ώρα ήταν καλά στην υγεία του αλλά εικάζουν πως τον πρόδωσε η καρδιά του πάνω στο τιμόνι.

Άμεσα έφτασε στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από την Κοίμηση Σερρών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

“Σήμερα (1 Νοεμβρίου 2020) και ώρα 11:00 περίπου, στην επαρχιακή οδό Χορτερού – Σιδηροκάστρου Σερρών, το Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 78χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια βάση γέφυρας με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *