Σέρρες: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο “αντίο” στον 11χρονο Βασίλη (ΦΩΤΟ)

Το άτυχο παιδί κηδεύεται στο Α΄ Νεκροταφείο Σερρών

Το τελευταίο “αντίο” στον 11χρονο Βασίλη που βρήκε τραγικό θάνατο στο 9ο Δημοτικό Σχολείο στις Σέρρες, είπαν οι γονείς, συγγενείς, φίλοι και η τοπική κοινωνία.

Πλήθος κόσμου από όλες τις Σέρρες αποχαιρέτησε τον άτυχο Βασίλη που σκοτώθηκε από την έκρηξη που σημειώθηκε στο λεβητοστάσιο του 9ου Δημοτικού Σχολείου.

Ο 11χρονος, σημαιοφόρος του σχολείου, κηδεύτηκε στο Α΄ Νεκροταφείο Σερρών, σε κλίμα οδύνης και πόνου, ενώ εξακολουθεί να πλανάται ένα πελώριο «γιατί»!

Διαβάστε επίσης: Σέρρες: Συνελήφθησαν οι υπεύθυνοι του έργου μετατροπής θέρμανσης στο δημοτικό σχολείο

Το συμβάν που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 11χρονου και τον τραυματισμό ακόμη δύο μαθητών της Α’ και της Δ’ Δημοτικού, έγινε στο διάλειμμα του ολοήμερου σχολείου, στις 2:20 το μεσημέρι της Δευτέρας (06.12.2022).

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι λήστεψαν καθηγητή - Τους επιβλήθηκαν αναμορφωτικά μέτρα

Σέρρες: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο "αντίο" στον 11χρονο Βασίλη 

Από την έκρηξη, εκσφενδονίστηκαν 35 μέτρα μακριά κομμάτια τοίχου και η σιδερένια πόρτα του λεβητοστασίου, που έπεσαν πάνω στα παιδιά με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 11χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, συνελήφθησαν ο εργολάβος και ο ηλεκτρολόγος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, των σωματικών βλαβών κατά συρροή από αμέλεια και της έκρηξης από αμέλεια.

Σέρρες: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο "αντίο" στον 11χρονο Βασίλη 

Όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Σέρρες είναι κλειστά σε ένδειξη πένθους. Κλειστό μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες στη σχολική μονάδα και να καθαριστεί ο χώρος θα παραμείνει το 9ο Δημοτικό.

Σέρρες: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο "αντίο" στον 11χρονο Βασίλη 

Πηγή: newsit.gr