Σέρρες: Συνελήφθη άνδρας για κατοχή και διακίνηση κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθη χθες (18/10) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας για κατοχή και διακίνηση κάνναβης.

Σέρρες: Συγκεκριμένα, στην κατοχή αλλά και σε αποθήκη της οικίας του ημεδαπού άνδρα, βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολική ποσότητα κάνναβης βάρους 813 γραμμαρίων.

Επίσης, συνελήφθη χθες το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 6 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 290 εκατοστών, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επίσης κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 3,9 γραμμαρίων και ένας τρίφτης κάνναβης, που βρέθηκαν σε έρευνα της οικίας του και στην κατοχή του.

Διαβάστε επίσης  Σοκαριστικό περιστατικό στην Πέλλα: Εσβησε τσιγάρο στο μάγουλο 14χρονου μαθητή 

Τέλος, συνελήφθη χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης, βάρους 9,6 γραμμαρίων.

κάνναβη Σέρρες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *