Σέρρες: Συνελήφθη άνδρας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών

δυστύχημα Πετράλωνα Πατήσια Νεάπολης Συκεών Θεσσαλονίκη Βέροια Χαϊδάρι Αμάντα

Δεν σταμάτησε το όχημα του στο σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα

Συνελήφθη χθες (23/09) το πρωί στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή και αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Εμμανουήλ Παππά και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς με όχημα που οδηγούσε δεν σταμάτησε σε σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, ακινητοποιήθηκε το όχημα και διαπιστώθηκε να μεταφέρει 6 αλλοδαπούς άνδρες προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 195 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσε, το οποίο είχε νοικιάσει συνεργός του και την 15 Σεπτεμβρίου 2021 είχε δηλωθεί υπεξαίρεση από την ιδιοκτήτρια της εταιρείας.

Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη χθες το βράδυ από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο διαπιστώθηκε να μεταφέρει με όχημα 7 αλλοδαπούς άνδρες με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εξόδου τους από τη χώρα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Το όχημα που χρησιμοποιούσε κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης.

Επίσης, σε περιοχή της Ημαθίας συνελήφθη χθες το μεσημέρι , από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή συνολικά 7 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του.

Διαβάστε επίσης  Σέρρες: Αγριο ξύλο μεταξύ ανηλίκων - Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *