Σερρες: Τι απαντά ο δήμαρχος για τις εικόνες με τις κουβέρτες στο σχολείο Σκουτάρεως

Σέρρες

Τι επισημαίνει ο κ. Χρυσάφης

Ο δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης με σχετική ανακοίνωση έδωσε τη δική του εξήγηση για τις εικόνες με τις κουβέρτες στο σχολείο Σκουτάρεως στις Σέρρες.

“Όπως επιβεβαιώνουν οι Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Σερρών, καμία αναφορά δεν υπάρχει για πρόβλημα θέρμανσης των σχολικών μονάδων μας και τα μαθήματα γίνονται κανονικά όλο αυτό το διάστημα σε όλα τα σχολεία του Δήμου Σερρών. Καλό θα είναι όλα «ρεπορτάζ» να διασταυρώνονται γιατί η αλήθεια πάντα υπερισχύει!”, αναφέρει ο κ. Χρυσάφης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Οι υπηρεσίες του Δήμου Σερρών και οι Σχολικές Επιτροπές στηρίζουν το έργο των σχολείων και παρέχουν όλα τα αναγκαία υλικά και μέσα για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Οι εικόνες με μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Σκουτάρεως να προσέρχονται την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου στο σχολείο τους με κουβέρτες λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική κατάσταση, καθώς η θέρμανση στο σχολείο λειτουργούσε κανονικά.

Το μοναδικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε εξαιτίας βλάβης στον καυστήρα στο συγκεκριμένο σχολείο, το πρωί της Τετάρτης 26ης Ιανουαρίου, αποκαταστάθηκε μέσα σε μία μόλις ώρα!

Διαβάστε επίσης
Θεσσαλονίκη: Μαθητής λυκείου κατηγορείται από συμμαθήτριες του για βιασμό

Μετά από αυτό το μικρό χρονικό διάστημα η θερμοκρασία στο εσωτερικό του κτηρίου ανακτήθηκε σταδιακά και το σχολείο λειτούργησε κανονικά.

Όπως επιβεβαιώνουν οι Διευθυντές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της ΠΕ Σερρών, καμία αναφορά δεν υπάρχει για πρόβλημα θέρμανσης των σχολικών μονάδων μας και τα μαθήματα γίνονται κανονικά όλο αυτό το διάστημα σε όλα τα σχολεία του Δήμου Σερρών.

Καλό θα είναι όλα «ρεπορτάζ» να διασταυρώνονται γιατί η αλήθεια πάντα υπερισχύει!

Ο Δήμαρχος Σερρών

Αλέξανδρος Χρυσάφης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.