Σκληρή μάχη για τη ζωή του συνεχίζει να δίνει ο Βασίλης Λεβέντης

Βασίλης Λεβέντης

Τα νεότερα για την υγεία του

Παρόλο που η γενική κλινική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βασίλης Λεβέντης, συνεχίζει να είναι δύσκολη, καθώς ο ίδιος δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού και νόσησε χωρίς καμία ασπίδα απέναντι στην ασθένεια, από την περασμένη Κυριακή εμφάνισε μια βελτίωση.

Βασίλης Λεβέντης: Ωστόσο, ο δρόμος για την αποθεραπεία είναι ακόμη μακρύς, καθώς ο οργανισμός του υποφέρει από σωρεία παρενεργειών, οι οποίες προκύπτουν από τον κορονοϊό, που προσβάλλει ταυτόχρονα πολλά όργανα και λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος

24 μέρες σκληρής μάχης στη ΜΕΘ

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κ. Βασίλης Λεβέντης, προσβλήθηκε από τον κορονοϊό στις 17 Σεπτεμβρίου. Ήταν ανεμβολίαστος, καθώς, όπως δήλωσε η σύζυγός του, φοβόταν τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου.

Ο ίδιος ο κορονοϊός, ωστόσο, αποδείχθηκε ότι ήταν η πραγματική απειλή για την υγεία του, καθώς πολύ σύντομα παρουσίασε βαριά συμπτώματα και στις 25 Σεπτεμβρίου κρίθηκε απαραίτητη τη εισαγωγή του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και την αμέσως επόμενη μέρα, αποφασίστηκε η διασωλήνωσή του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου.

Η κατάστασή του χαρακτηρίστηκε από τους γιατρούς πολύ επιβαρυμένη, όμως, την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, διαπίστωσαν ελαφρά βελτίωση και προσπάθησαν να τον αποσωληνώσουν.

Την επόμενη μέρα, ωστόσο, χρειάστηκε να εισαχθεί εκ νέου σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, εξαιτίας νεότερης επιδείνωσης. Από την ημέρα εκείνη και μέχρι σήμερα, επί 24 ημέρες δηλαδή, εξακολουθεί να παραμένει διασωληνωμένος, δίνοντας τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του, με τις ευχές όλων για ταχεία έξοδο από το νοσοκομείο να τον συνοδεύουν.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *