“Σκότωσα τους δαίμονες μου”, είπε ο 17χρονος που μαχαίρωσε την μητέρα του

Το πρωί της Τρίτης 28 Μαρτίου επικράτησε πανικός στη Νέα Σμύρνη καθώς ένας 17χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στην 54χρονη μητέρα του, στο διαμέρισμα όπου διέμεναν επί της οδού Νικολάου Πλαστήρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο πριν από τις 11 το πρωί. Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο γιος της να αρχίσει να την ξυλοκοπεί και να την τραυματίσει με μαχαίρι.

Αμέσως μετά, ο φερόμενος ως δράστης βγήκε ημίγυμνος στην οδό Νικολάου Πλαστήρα και φώναζε σε έξαλλη κατάσταση «σκότωσα τους δαίμονές μου».

Η γυναίκα, που φέρει τραύματα στο κεφάλι και τα χέρια, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ ο 17χρονος οδηγήθηκε και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο του συμβάντος.

Διαβάστε επίσης  Αγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο... άγνοιας από τους αστυνομικούς - «Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει»

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 17χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και η 54χρονη δεν τον άφηνε να βγαίνει από το σπίτι.

Πηγή: enikos.gr