Σοκ: Ανήλικος μαχαίρωσε 28χρονο έξω από νυχτερινό μαγαζί

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η κοινή γνώμη στην Καλαμάτα μετά από ακόμα ένα αιματηρό επεισόδιο στην περιοχή.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οδό Υπαπαντής στην Καλαμάτα, έξω από νυχτερινό κλαμπ, όταν υπήρξε συμπλοκή νεαρών για ασήμαντη αφορμή όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκε στην πλάτη ένας 28χρονος άνδρας από την Αρμενία, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Από την προανάκριση της αστυνομίας προέκυψε ότι αυτός που τραυμάτισε τον Αρμένιο ήταν ένας 15χρονος Έλληνας ο οποίος και συνελήφθη και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης  Πιερία: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη μέσω τηλεφώνου και της πήραν 5.000 ευρώ

Εκτός από τον 15χρονο μαζί του συνελήφθησαν ακόμα δύο Έλληνες νεαροί 18 και 21 ετών αντίστοιχα για συμμετοχή στη συμπλοκή και αντιμετωπίζουν κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 31χρονος Αρμένιος για ψεύδη κατάθεση στις αρχές. Όλοι οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στα δικαστήρια της Καλαμάτας για να τους απαγγελθούν κατηγορίες και να λάβουν κατά πάσα πιθανότητα προθεσμία για να απολογηθούν.