Σοκ στην Καβάλα: Τέταρτη καταγγελία εις βάρος νηπιαγωγού για ασέλγεια σε ανήλικα

βιασμός στη Ρόδο Θεσσαλονίκη

“Μίλησε για αγγίγματα στην ευαίσθητη περιοχή”

Στις τέσσερις έφτασαν οι καταγγελίες σε βάρος μίας νηπιαγωγού, η οποία φαίνεται να έχει ασελγήσει σε ανήλικα στην Καβάλα.

Σύμφωνα με τον Χρυσόστομο Βελάκη, συνήγορο μιας εκ των οικογενειών που έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη, οι πρώτες μαρτυρίες έγιναν πριν από λίγους μήνες ωστόσο χρειάστηκε η παρέμβαση ειδικών επιστημονικών συμβούλων για να μπορέσει το παιδί να περιγράψει όλα όσα συνέβησαν.

Η τέταρτη μητέρα καταγγέλλει μεταξύ άλλων, ότι το παιδί «μίλησε για αγγίγματα στη κοιλιά και ύστερα στην ευαίσθητη περιοχή», ενώ είπε πως η νηπιαγωγός φέρεται να τράβηξε φωτογραφίες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Αξίζει να σημειωθεί πως – όπως σημειώνει ο ποινικολόγος Χρυσόστομος Βελάκης – και τα τέσσερα παιδιά, παρότι είναι μόλις 3 ή 4 ετών, επαναλαμβάνουν ακριβώς τα ίδια αγγίγματα και τις ίδιες πράξεις εκ μέρους της δασκάλας τους.

Διαβάστε επίσης
Καβάλα: Καμία ανησυχία για την δημόσια υγεία από την πτώση του αεροσκάφους

Βάσει των περιγραφών αυτών, η νηπιαγωγός, σε βάρος της οποίας δεν έχει ασκηθεί προς το παρόν ποινική δίωξη, φέρεται να άγγιζε τα παιδιά στην κοιλιά και στην ευαίσθητη περιοχή, ενώ έφτανε στο σημείο ακόμα και να φωτογραφίζει τις πράξεις της.

Μάλιστα, φέρεται να προέτρεπε τα παιδιά να μην μιλήσουν στους γονείς τους, λέγοντάς τους “αυτό είναι το μικρό μας μυστικό, μπορούμε να λέμε μικρά ψέματα“.

Για την υπόθεση διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η νηπιαγωγός έχει μεταφερθεί σε δομή ηλικιωμένων.

Πηγή: ertnews.gr