Σοκάρει μαρτυρία για τον προπονητή του Τάε Κβο Ντο που βίαζε τις μαθήτριες του (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεσσαλονίκη

Το άγνωστο περιστατικό με την καραμπίνα

Ενας γείτονας και συνάδελφος του προπονητή Ταε Κβο Ντο, που κατηγορείται για τον βιασμό ανηλίκων στην Ηλιούπολη προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα είπε λέγοντας ότι είχε μια ακραία συμπεριφορά όταν χώρισε με τη σύζυγό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γείτονας του προπονητή Ταε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη δήλωσε μεταξύ άλλων ότι όταν ο κατηγορούμενος χώρισε με την πρώην σύζυγό του, έσπασε όλο το σπίτι και άρπαξε μια καραμπίνα, ανέβηκε στην ταράτσα και απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Δείτε επίσης: Πατέρας ενός παιδιού ο προπονητής Ταε Κβο Ντο που βίαζε τις αθλήτριες του

«Ένας αστυνομικός πως τον αφήνει να έχει μια σχολή που πηγαίνουν παιδιά;», ρωτάει ο γείτονας του προπονητή Ταε Κβο Ντο για το περιστατικό στο παρελθόν. Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Παράλληλα, ο γείτονας δήλωσε ότι τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια παρατηρούσε ότι ο 44χρονος πήγαινε με αθλήτριες σπίτι του. «Αν χρειαστεί, θα καταθέσω [στις Αρχές]», δήλωσε μεταξύ άλλων ενώ συγκινήθηκε γιατί, όπως είπε, «έχω και εγώ παιδιά και εγγόνια. Άνθρωποι είμαστε».

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος χωρίς όρους αστυνομικός που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

«Τέτοιοι δάσκαλοι δεν πρέπει να υπάρχουν στον χώρο μας, τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να υπάρχουν καν σε μια κοινωνία. Τέτοιοι άνθρωποι πρέπει να τιμωρηθούν. Η Ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο, από την πρώτη στιγμή που έλαβε γνώση των γεγονότων, μπήκε στη διαδικασία να επικοινωνήσει με τον κ. Αυγενάκη. Ο άνθρωπος αυτός πρέπει να φύγει από τον αθλητισμό», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομοσπονδίας Ταε Κβο Ντο, Γιάννης Χατζηδοπαυλάκης.

«Εμείς τον θεωρούμε ήδη παρελθόν για ό,τι φέρεται να έχει κάνει, είναι ξένο σώμα για εμάς. Η Ομοσπονδία Ταε Κβο Ντο αποφάσισε να μην κρύψει το πρόβλημα κάτω από το χαλί, όπως είναι λογικό. Αν είχαμε καταγγελία, να είσαστε σίγουροι ότι πρώτοι εμείς θα είχαμε πάει το θέμα στον εισαγγελέα. Θέλουμε να μην υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι στον ελληνικό αθλητισμό. Εγώ μένω στη γειτονιά, στο διπλανό σπίτι. Θα χρησιμοποιήσω μια φράση κλισέ και θα πω ότι έπεσα από τα σύννεφα όταν το έμαθα, γιατί είχα γνωρίσει έναν άνθρωπο που αγαπάει υπερβολικά το παιδί του. Ακόμη και την εποχή που τα σωματεία μας ήταν κλειστά λόγω COVID, προσπαθούσε με κάθε τρόπο να βγάλει το εισόδημά του, για να θρέψει το παιδί του», συμπλήρωσε ο κ. Χατζηδοπαυλάκης.

Πηγή: newsit.gr