Σοκάρει βίντεο με τον ξυλοδαρμό ζευγαριού ηλικιωμένων από τον γιο τους

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν σκληρές εικόνες από τον άγριο ξυλοδαρμό ενός ζευγαριού ηλικιωμένων από τον ίδιο τους τον γιο.

Οι εικόνες είναι εξωφρενικές και προκαλούν οργή. Ο 50χρονος γιος τρομοκρατεί τους γονείς του, ηλικίας 80 ετών, χτυπάει την μητέρα του και απειλεί τον πατέρα του.

Το βίντεο, που μετέδωσε η εκπομπή Live News, τραβά η εν διαστάσει σύζυγος του 50χρονου. «Κάτσε κάτω και μη μιλάς! Εάν δεν ήμουν εδώ θα της έτρωγες από το πρωί» ακούγεται να λέει ο γιος στη μητέρα του. «Σκάσε, σκάσε, σκάσε!» συνεχίζει να της λέει με φωνές, ενώ ακούγεται να σχολιάζει και η εν διαστάσει σύζυγός του.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, αιτία αυτού του τσακωμού ήταν τα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας. Ο 50χρονος, που ζητούσε λεφτά, πλησίασε απειλητικά τον πατέρα του, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα υγείας. Ο 80χρονος τρομοκρατημένος, με όσες δυνάμεις έχει και όπως μπορεί, φωνάζει βοήθεια. Οι ηλικιωμένοι ζητούν επανειλημμένα από τον γιο και τη νύφη τους να φύγουν από το σπίτι. Ωστόσο, είναι μάταιο.

Συγγενής των δύο ηλικιωμένων λέει πως «η αστυνομία, το τμήμα Πεντέλης, τους τηλεφωνώ επανειλημμένως, βαρεθήκανε να πηγαινοέρχονται να τους λύσουν τα προβλήματα. Η απάντηση της αστυνομίας είναι να φύγει ένας από την πολυκατοικία. Τους ζητάνε λεφτά, να πουλήσουνε… ο παππούς έχει και ακίνητη περιουσία, και του ζητά να πουλήσει την ακίνητη περιουσία για να τους δώσει τα λεφτά».

Διαβάστε επίσης  Πιερία: Εξαπάτησαν ηλικιωμένη μέσω τηλεφώνου και της πήραν 5.000 ευρώ

Σύμφωνα με τους συγγενείς, αυτό συμβαίνει τα τελευταία 10 χρόνια, χωρίς να έχει γίνει τίποτα από την Πολιτεία ώστε οι δύο ηλικιωμένοι να βοηθηθούν. Ένας μάλιστα αναφέρει ότι έχουν γίνει μηνύσεις, ενώ η υπόθεση έχει φτάσει τρεις φορές στην εισαγγελία.

Πριν από δύο ημέρες, οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΚΑΤ, καθώς, όπως καταγγέλλεται, τους έδειρε η νύφη τους. Ο γιος τους έχει πάρει το ψυγείο για να μην τρώνε, τους έχει πάρει τα τηλέφωνα για να μην επικοινωνούν και τους έχει σπάσει την πόρτα για να μπορέσει να μπαινοβγαίνει.

Στενός συγγενής της οικογένειας, μίλησε στην ίδια εκπομπή για την τραγωδία που βιώνουν οι δύο ηλικιωμένοι γονείς. «Αυτό είναι η βία από τον έναν γιο του ζευγαριού. Έχουν άλλον έναν γιο. Ο συγκεκριμένος δεν έχει δουλέψει ποτέ και απαιτεί χρήματα από τον πατέρα του εδώ και 10 χρόνια. Ο άνθρωπος ζει με μία σύνταξη και ο γιος τους μαζί με τη νύφη έχουν βρει πολλούς τρόπους για να τους αναγκάσει να του δίνουν τη σύνταξη. Ο άλλος ο γιος έχει κάνει κάποιες κινήσεις, αλλά δεν είδαμε να γίνεται κάτι και γι’ αυτό είπαμε να απευθυνθούμε και στην εκπομπή σας. Αυτό που φοβόμαστε όλοι είναι τα χειρότερα και όσο γνωρίζω τους ανθρώπους, δεν το αξίζουν. Έχουν βρει τρόπο και μπαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι, στο οποίο έχουν κάνει ζημιές και το έχουν καταστρέψει».