Σοκαρισμένος ο αδερφός του πιλότου που σκοτώθηκε στη Λάρισα – «Ο αδερφός μου έφυγε άδικα»

Λάρισα

Μίλησε για την αγωνία που είχαν τις μέρες που αγνοούνταν

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η τοπική κοινωνία του Αγίου Αθανασίου Δράμας, από τον θάνατο του 62χρονου πιλότου μετά την πτώση του αεροσκάφους το οποίο πετούσε στην Λάρισα.

Η αγωνία της οικογένειας του 62χρονου μέρα με τη μέρα μεγάλωνε όλο και περισσότερο, καθώς ο πιλότος αγνοούνταν από την Δευτέρα 15/11. Για τέσσερις ολόκληρες μέρες τα σωστικά συνεργεία ερευνούσαν στην περιοχή του Κισσάβου στη Λάρισα για κάποιο ίχνος τόσο του πιλότου, όσο και και του αεροσκάφους του.

Το τελευταίο σήμα από το κινητό του είχε καταγραφεί κοντά στη Χάλκη της Λάρισας το μεσημέρι της Δευτέρας. Και από εκείνη την περιοχή ξεκίνησαν και οι έρευνες.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 18/11, κοντά στην Άνω Αμυγδαλή στην περιοχή του Μαυροβουνίου στη Λάρισα, οι έρευνες είχαν τραγική κατάληξη, καθώς Super Puma της 384 Μοίρας ανακάλυψε από αέρος τα συντρίμμια του αεροσκάφους, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε και το άψυχο σώμα του 62χρονου.

Στο χωριό του, τον Άγιο Αθανάσιο Δράμας, φίλοι και συγγενείς περιμένουν να ολοκληρωθούν η νεκροψία και τα διαδικαστικά και να τον αποχαιρετίσουν για πάντα.

Ο αδελφός του άτυχου πιλότου, Κυριάκος Τσιγάλογλου, συντετριμμένος μιλάει στο newsit.gr για τον χαμό του 62χρονου:

«Δυστυχώς ο αδελφός μου βρέθηκε νεκρός. Έφυγε πολύ άδικα. Τα αεροπλάνα ήταν το μοναδικό χόμπι του αδελφού μου. Η μεγάλη του αγάπη. Ασχολιόταν με αυτά για πολλά χρόνια. Περισσότερα από 20-25 χρόνια. Ήξερε να τα επισκευάζει και να τα μετατρέπει. Τη Δευτέρα, όπως ξέρετε θα ξεκινούσε από Θήβα για να επιστρέψει Δράμα. Τις πρώτες δύο μέρες που τον ψάχναμε δεν ανησύχησα πολύ. Πίστευα ότι θα βρεθεί και θα είναι καλά. Όμως από την τρίτη μέρα και μετά άρχισα να πιστεύω ότι δεν θα βρεθεί ζωντανός.

Η αγωνία ήταν μεγάλη όλες αυτές τις μέρες. Περιμέναμε κάποιο νέο. Δεν ξέρω τι μπορεί να έφταιξε. Ίσως να έγινε επειδή κοντά στην Κατερίνη είχε ομίχλη και δεν μπορούσε να έχει καλή ορατότητα. Ίσως να βγήκε κάποιο πρόβλημα στον κινητήρα ή να αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία. Δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Όμως σημασία έχει ότι ο Σταύρος έφυγε. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια τόσο στη σύζυγο του, όσο και στις κόρες του που έχασαν τον άνθρωπο τους. Για όλους μας είναι δύσκολο. Ο Θεός να τον συγχωρέσει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *