Σοκάρουν τα λόγια των ανηλίκων που βίαζαν τον συμμαθητή τους – “Το κάναμε για πλάκα”

βιασμός

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον βιασμό του 15χρονου στην Αθήνα από οκτώ ανηλίκους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι φερόμενοι ως δράστες όχι μόνο προέβησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του παιδιού αλλά τραβούσαν βίντεο και στη συνέχεια μοίραζαν το πορνογραφικό υλικό σε άλλα άτομα.

Δείτε επίσης: Νέο σοκ: Χειροπέδες σε έξι δεκαπεντάχρονους για ομαδικό βιασμό ανηλίκου

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής έξι ανήλικοι, γεννημένοι το 2007, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές αναζητούν ακόμα δύο άτομα, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

«Το κάναμε για πλάκα, δεν έγινε και τίποτα»

Οι φερόμενοι δράστες ήταν παρέα τόσο από το σχολείο όσο και από τη γειτονιά στην οποία διαμένουν.

Οι οκτώ ανήλικοι φέρονται να βίαζαν τον συμμαθητή τους με διάφορα αντικείμενα (και όχι οι ίδιοι), σε κάποιο εγκαταλελειμμένο κτίριο στη γειτονιά όπου διαμένουν, κοντά στα σπίτια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η αποτρόπαια πράξη έγινε πάνω από τέσσερις φορές σε διάστημα ενός μήνα.

Διαβάστε επίσης  Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 25η Μαρτίου στην Αθήνα (LIVE)

Όταν συνελήφθησαν οι δράστες φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς: «Το κάναμε για πλάκα. Δεν έγινε και τίποτα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο». Τις πράξεις αυτές κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον από τις αρχές Νοεμβρίου 2022 έως και τις αρχές Δεκεμβρίου 2022.

Σε βάρος των ανηλίκων, φερόμενων ως δραστών, σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για συμμορία που διέπραξε βιασμό, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων καθώς και για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Οι γονείς του θύματος έμαθαν για όσα είχαν συμβεί από φίλο του γιου τους και εν συνεχεία πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής και προχώρησαν σε καταγγελία.

Τι βρέθηκε στα σπίτια τους

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, ζυγαριά ακριβείας, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια χασίς, μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα χασίς καθώς και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την ταυτοποίηση και άλλων μελών της συμμορίας συνεχίζονται.