Σπαρακτικές στιγμές στην Αρτα -Κατέρρευσε ο πατέρας του βρέφους στην κηδεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Άρτα κηδεία βρέφος

Βουβός πόνος στο τελευταίο “αντίο”

Θρήνος και οδύνη στην κηδεία του αδικοχαμένου βρέφους στην Άρτα, το οποίο ξέχασε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο ο πατέρας του.

Σήμερα (13/5) το πρωί τελείται η κηδεία του άτυχου βρέφους, με συγγενείς και φίλους της οικογένειας να στέκονται στο πλευρό της οικογένειας.

Οι σκηνές που εκτυλίσσονται είναι σπαρακτικές, καθώς έξω από τον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην Άρτα, ο 37χρονος πατέρας κατέρρευσε μη μπορώντας να αντέξει τον χαμό του παιδιού του.

Με μπομπονιέρες η κηδεία της μικρής Λυδίας – Ελένης.

Από νωρίς στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, το γραφείο τελετών του κ. Κωνσταντίνου Δήμου από τη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας – που ανέλαβε αφιλοκερδώς την τελετή – είχε ετοιμάσει τα πάντα για τη μικρή Λυδία – Ελένη.

Το 5,5 μηνών βρέφος που δεν πρόλαβε καν να βαπτιστεί και έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή.

Διαβάστε επίσης  Πνίγηκε από φαγητό το βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό

Έξω από την εκκλησία αν δεν υπήρχαν στεφάνια και βαριά ατμόσφαιρα, θα πίστευε κανείς πως θα γινόταν η βάπτιση της μικρής.

Μια φωτογραφία με το πανέμορφο μωράκι, χαμογελαστό, και οι μπομπονιέρες για το όνομα που θα του χάριζαν, συνέθεταν το σκηνικό.

Όμως, η σκληρή πραγματικότητα επαναφέρει όλους στον θρήνο και τον πόνο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Newsbomb.gr, η σορός του 5,5 μηνών βρέφους αναμένεται στον Ιερό Ναό στις 11:30 ενώ στις 12:00 θα γίνει η τελετή για να πάρει το βρέφος το όνομα. Δεν θα πραγματοποιηθεί βάπτιση, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και ημέρες, αλλά θα διαβαστεί μια ιερή ευχή έτσι ώστε στη συνέχεια να τελεστεί η κηδεία.

Στη συνέχεια, η ταφή του μωρού θα γίνει στο Παλαιό Κοιμητήριο Άρτας. Τόσο στον Ιερό Ναό, όσο και στο κοιμητήριο, υπάρχει αυξημένη παρουσία της Αστυνομίας έτσι ώστε να αποφευχθούν τυχόν έκτροπα.