Σπύρος Ραπανάκης: O πρώην διευθυντής της “Αυγής” εξηγεί γιατί παραιτήθηκε

Χθες (26/9) ο Σπύρος Ραπανάκης παραιτήθηκε από την διεύθυνση της εφημερίδας “Αυγή” και μία μέρα μετά καταγγέλλει επιθέσεις συκοφάντησης και τρομοκράτησης.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ραπανάκης, μιλώντας στο Action 24, εξηγεί τους λόγους που παραιτήθηκε από την “Αυγή”. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε υποβάλει την παραίτησή του από την περασμένη Παρασκευή και το όνομά του αφαιρέθηκε εχθές από την ταυτότητα.

«Είναι αυτονόητη κίνηση να διευκολύνω τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την νέα ιδιοκτησία της ‘’Αυγής’’ να κάνει όποιες κινήσεις επιθυμεί, στην εφημερίδα του κόμματος», είπε.

«Στην προεκλογική περίοδο τα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, η Αυγή και το Κόκκινο και εγώ προσωπικά και οι συνάδελφοί μου, βρεθήκαμε στο επίκεντρο μίας μεθοδευμένης επιχείρησης συκοφάντησης τρομοκράτησης και διάφορα Fake news», είπε αρχικά, ο κ. Ραπανάκης.

Διαβάστε επίσης  Φάμελλος: "Yπάρχουν ερωτηματικά για τα κίνητρα αποχώρησης και συγκρότησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας"

«Αυτό ξεκίνησε και από κεντρικά στελέχη του κόμματος που στήριξαν τη νέα ηγεσία. Αυτές οι επιθέσεις και η πολιτική δολοφονίας χαρακτήρων στην πραγματικότητα δεν καταδικάστηκαν από κορυφαία στελέχη του κόμματος ή από τον κύριο Κασσελάκη», τόνισε.

Πηγή: iefimerida.gr

Πηγή φωτογραφίας: Facebook (Σπύρος Ραπανάκης)