Στάθης Ανθης: Θρίλερ με την εξαφάνισή του – Νέα στοιχεία για τη σορό που βρέθηκε

Τι δείχνουν τα τατουάζ

Σταθης Ανθης: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του στη Μεγάλη Βρετανία, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ του το απόγευμα της Τρίτης το Mega.

Σταθης Ανθης: Συγκεκριμένα, η σορός του άνδρα που βρέθηκε από την Ακτοφυλακή στον κόλπο του Μπίγκμπερι, φέρει τα ίδια τατουάζ μαζί του σε σχήμα καρδιάς στο στήθος και ακόμη ένα στη δεξιά γάμπα.

Ο αδερφός του, Γιώργος Ανθης μίλησε στο Mega και επικεντρώθηκε στα όσα του έχει πει η συγκάτοικος του Στάθη που φαίνεται να είναι και η τελευταία που τον είδε και τα αμφισβητεί.

«Οπως μας περιγράφει η συγκάτοικος του, ο Στάθης φεύγει στις 4 το ξημέρωμα, ξαφνικά σηκώνεται από το κρεβάτι, ενώ μόλις είχε έρθει μισή ώρα πριν από το Σαββατοκύριακο, ξάπλωσε να ξεκουραστεί και σηκώθηκε, ντύθηκε και έφυγε με τα ρούχα του κανονικά και το πτώμα βρέθηκε μόνο με ένα φανελάκι και το εσώρουχό του. Δηλαδή βρέθηκε με ρούχα ύπνου στη θάλασσα… Γιατί έτσι κοιμόταν ο Στάθης.

Κοιμόταν με το εσώρουχο και τη φανέλα», δήλωσε ο Γιώργος Ανθης.

Στη συνέχεια ανέφερε πως το εσώρουχο που που φέρει η σορός, είναι της ίδιας σειράς με αυτά που είχε στις αποσκευές του ο αδερφός του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *