Στην φυλακή ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβο Ντο που βίαζε τις αθλήτριες του

Θεσσαλονίκη Νικηφόρος Δράμας φυλακές νικηφόρου δράμα δήμος παρανεστίου, προφυλακιστέος, Κηφισιά, αστυνομικός τρομοκρατία Χρυσή Αυγή κορονοϊός

Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Μετά και την απολογία του, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 44χρονος προπονητής Ταε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για τους βιασμούς πέντε ανηλίκων αθλητριών του από το 2009 μέχρι το 2020.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας ομόφωνα έδειξαν το δρόμο της φυλακής στον κατηγορούμενο, καθώς δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς που προέβαλε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις αποδιδόμενες σε αυτόν κατηγορίες.

Ο 44χρονος προπονητής απολογήθηκε για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 44χρονος προπονητής, τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020, προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν και πυροβόλησαν σε βάρος εργατών επειδή τους ενοχλούσε ο... θόρυβος

Ακολούθως, προέβαινε είτε στον χώρο του γυμναστηρίου είτε στην οικία του σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων.

Πηγή: cnn.gr