Στις φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα μετήχθη ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

O Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μετήχθη σήμερα στις φυλακές Μαλανδρίνου, στη Φωκίδα. Ο πιλότος, που αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του, Καρολάιν, στη μεζονέτα όπου διέμεναν με το μικρό κοριτσάκι τους στα Γλυκά Νερά, δηλώνει δυσαρεστημένος με αυτή την εξέλιξη, καθώς ήθελε να παραμείνει στον Κορυδαλλό.

Ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν δεν κατάφερε να πείσει δια του δικηγόρου του τις Αρχές ότι συντρέχουν λόγοι ασφαλείας και απειλών κατά της ζωής του.

Η προσπάθειά του αυτή έπεσε στο κενό, καθώς στις φυλακές Κορυδαλλού κρατούνται υπόδικοι και ο ίδιος παρέμενε εκεί έως ότου τελειώσει η δίκη του.

Σημειώνεται ότι στις φυλακές Μαλανδρίνου κρατούνται -μεταξύ άλλων- και πέντε συζυγοκτόνοι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται προς το παρόν στην απομόνωση, όπως προβλέπεται, και στη συνέχεια θα περάσει από συνέντευξη, ώστε να αποφασιστεί με ποιον άλλον κρατούμενο θα μοιραστεί το κελί του.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία

Στη φυλακή αυτή βρίσκονται κυρίως σκληροί ποινικοί.

Μεταξύ των συζυγοκτόνων που κρατούνται στις φυλακές Μαλανδρίνου είναι αυτός της Μακρινίτσας, που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της, αλλά και ο αλβανικής καταγωγής συζυγοκτόνος που είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου την σύζυγό του για λόγους εκδίκησης στην Χαλκιδική.

Όπως τονίζει ο δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο ίδιος είναι πολύ φοβισμένος για την μεταγωγή αυτή και δυσαρεστημένος, καθώς θα βρίσκεται μακριά από την οικογένεια και τον δικηγόρο του. Πρόθεσή του είναι να ζητήσει να κάνει μεροκάματα στη φυλακή.

Πηγή: enikos.gr